Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Welkom deelnemers Postcodeloterij!

Met je eReader onder je arm neem je jouw boekenwereld overal mee naartoe. Of je nu houdt van heerlijke feelgood romans of jouw hart sneller gaat kloppen van spannende thrillers. Misschien verlies je jezelf wel graag in de mooiste literatuur. Wat je ook leest, wij hebben het voor je.

3 eBooks van
€ 25,- voor € 15,-

Gebruik bij het afrekenen de actiecode voordeel2017 en je bestelt jouw eBooks extra voordelig.

Deze aanbieding is geldig tot 1 januari 2018 niet in combinatie met andere kortingsacties en niet inwisselbaar tegen contanten.

Durf jij het aan?

3 eThrillers voor € 15

Blijf rustig. Het is maar een boek. Met deze thrillers haal je wat spanning in huis en op je eReader. Koop 3 bestsellers voor een gruwelijk zacht prijsje. En laat dat nachtlampje maar aan...

Lees meer

Zin in een goed verhaal?

3 eRomans voor € 15

Verrassende liefde en onverwachte gebeurtenissen. Als je weg wilt dromen met een mooi verhaal ga je voor onze romans. Om even in een hele andere wereld te zijn, die je zomaar meeneemt met je eReader.

Lees meer

Op zoek naar inhoud?

3 keer eLiteratuur voor € 15

Er zit wat zware kost tussen deze literatuur. Maar gelukkig neem je deze honderden pagina's lichtgewicht mee als eBook. Voor boekverslinders die meer willen dan een snelle hap. Dit zijn boeken die je aan het denken zetten en uitdagen.

Lees meer