Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.

3 - 5 Werkdagen

CD 1

  • 1. Der Messias HWV 56 (Oratorium) (Gesamtaufnahme)
    • Sinfony (1. Teil) (002:59)
    • Rezitativ: Comfort Ye, My People, Saith Your God (002:59)
    • Arie: Every Valley Shall Be Exalted (003:01)
    • Chor: And The Glory Of The Lord Shall Be Revealed (002:34)
    • Rezitativ: Thus Saith The Lord Of Hosts (001:19)
    • Arie: But Who May Abide The Day Of His Coming? (003:50)
    • Chor: And He Shall Purify The Sons Of Levi (002:23)
    • Rezitativ: Behold, A Virgin Shall Conceive - Arie Mit Chor: O Thou That Tellest Good Tidings To Zion, Arise (005:27)
    • Rezitativ: For Behold, Darkness Shall Cover The Earth (002:18)
    • Arie: The People That Walked In Darkness (003:41)
    • Chor: For Unto Us A Child Is Born (003:57)
    • Sinfonia Pastorale - Rezitativ: There Were Shepherds Abiding In The Field - Accompagnato: And Lo, The Angel Of The Lord (004:41)
    • Chor: Glory To God The Highest (002:04)
    • Arie: Rejoice Greatly, O Daughter Of Zion (004:33)
    • Rezitativ: Then Shall The Eyes Of The Blind Be Opened - Arie: He Shall Feed His Flock Like A Shepherd (004:58)
    • Chor: His Yoke Is Easy, And His Burthen Is Light (002:20)
    • Chor: Behold The Lamb Of God (2. Teil) (004:24)
    • Arie: He Was Despised And Rejected Of Men (010:42)
    • Chor: Surely He Hath Borne Our Griefs (001:45)
    • Chor: And With His Stripes We Are Healed (001:42)
    • Chor: All We Like Sheep Have Gone Astray (003:50)

CD 2

  • 1. Rezitativ: All They That See Him Laugh Him To Scorn (000:36)
    • Chor: He Trusted In God That He Would Deliver Him (002:11)
    • Rezitativ: Thy Rebuke Hath Broken His Heart (001:30)
    • Arioso: Behold And See If There Be Any Sorrow (001:21)
    • Rezitativ: He Was Cut Off Out Of The Land Of The Living - Arie: But Thou Didst Not Leave His Soul In Hell (002:14)
    • Chor: Lift Up Your Heads, O Ye Gates (003:03)
    • Rezitativ: Unto Which Of The Angels Said He At Any Time (000:14)
    • Chor: Let All The Angels Of God Worship Him (001:23)
    • Arie: Thou Art Gone Up On High (002:47)
    • Chor: The Lord Gave The World (001:09)
    • Arie: How Beautiful Are The Feet Of Them (002:40)
    • Chor: Their Sound Is Gone Out Into All Lands (001:24)
    • Arie: Why Do The Nations So Furiously Rage Together (002:49)
    • Chor: Let Us Break Their Bonds Asunder (001:36)
    • Rezitativ: He That Dwelleth In Heaven Shall Laugh Them To Scorn - Arie: Thou Shalt Break Them With A Rod Of Iron (001:59)
    • Chor: Hallelujah! (003:56)
    • Arie: I Know That My Redeemer Liveth (3. Teil) (006:02)
    • Chor: Since By Man Came Death (001:57)
    • Rezitativ: Behold, I Tell You A Mystery - Arie: The Trumpet Shall Sound (008:36)
    • Rezitativ: Then Shall Be Brought - O Death, Where Is Thy Sting? (001:16)
    • Chor: But Thanks Be To God Who Giveth Us The Victory (002:02)
    • Arie: If God Be For Us, Who Can Be Against Us? (004:19)
    • Chor: Worthy Is The Lamb That Was Slain - Chor: Amen (006:51)

Gemiddelde beoordeling

  • 0 sterren

Wat vond jij van dit product?

Hoeveel sterren geef je?

Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een fantastisch boekenpakket met 3 titels uit de Bestseller top 100.

  1. Geef je mening in je eigen woorden, dat is veel leuker om te lezen.
  2. Prijzen kun je beter niet noemen. Die veranderen nog wel eens.
  3. Noem geen persoonlijke informatie over jezelf of anderen, je beoordeling is door iedereen te zien.
  4. Links naar andere leestips? Ja graag! Informatie over andere bedrijven of websites, nee dankje.
  5. Tot slot: blijf netjes, want ongepaste taal kunnen we natuurlijk niet plaatsen.

Voorbeeld beoordeling:

Nog even geduld, je beoordeling komt meestal binnen een dag online!

  • EAN : 0794881817726
  • Aantal delen : 2
  • Uitvoering : CD
  • Speelduur : 137
  • Platenmaatschappij : Harmonia G - O Harmonia Mundi
  • Verschijningsdatum : 02-10-2006
  • Afmetingen : 141 x 124 x 24 mm.
  • Gewicht : 200 gr.