Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen



We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.

1 - 2 Weken

CD 1

  • 1. Jephta HWV 70 (Oratorium) (Gesamtaufnahme)
    • Overture (1. Teil) (007:30)
    • Accompagnato: It Must Be So, Or These Vile Ammonites - Arie: Pour Forth No More Unheeded Pray'rs (004:17)
    • Chor: No More To Ammon's God And King (002:43)
    • Rezitativ: But Jephtha Comes - Kind Heaven, Assist Our Plea - Arie: Virtue My Soul Shall Stille Embrace (004:45)
    • Rezitativ: 'twill Be A Painful Separation, Jephtha - Arie: In Gentle Murmurs Will I Mourn (005:01)
    • Rezitativ: Happy This Embassy, My Charming Iphis - Arie: Dull Delay, In Piercing Anguish (003:44)
    • Rezitativ: Ill Suits The Voice Of Love When Glory Calls - Arie: Take The Heart You Fondly Gave (003:36)
    • Rezitativ: I Go; My Soul, Inspir'd By Thy Command - Duett: These Labours Past, How Happy We! (006:40)
    • Rezitativ: What Mean These Doubtful Fancies Of The Brain? - Accompagniato: If, Lord, Sustain'd By Thy Almighty Pow'r (002:00)
    • Chor: O God, Behold Our Sore Distress (004:16)
    • Rezitativ: Some Dire Event Hangs O'er Our Heads - Arie: Scenes Of Horror, Scenes Of Woe (004:57)
    • Rezitativ: Say, My Dear Mother, Whence These Piercing Cries - Arie: The Smiling Dawn Of Happy Days (003:43)
    • Rezitativ: Such, Jephtha, Was The Haughty King's Reply - Chor: When His Loud Voice In Thunder Spoke (005:14)

CD 2

  • 1. Rezitativ: Glad Tidings Of Great Joy To Thee, Dear Iphis (2. Teil) (001:18)
    • Chor: Cherub And Seraphim, Unbodied Forms (003:16)
    • Arie: Up The Dreadful Steep Ascending (004:07)
    • Rezitativ: 'tis Well - Arie: Tune The Soft Melodiuos Lute (005:13)
    • Rezitativ: Heav'n Smiles Once More On His Repentant People - Arie: His Mighty Arm, With Sudden Blow (005:55)
    • Chor: In Glory High, In Might Serene (002:31)
    • Sinfonie (001:08)
    • Rezitativ: Hail, Glorious Conqueror! Much-Lov'd Father, Hail! - Arie: Welcome, As The Cheerful Light - Chor: Welcome... (004:18)
    • Rezitativ: Horror! Confusion! - Arie: Open Thy Marble Jaws, O Tomb (004:52)
    • Rezitativ: Why Is My Brother Thus Afflicted? (001:08)
    • Accompagnato Und Arie: First Perish Thou, And Perish All The World! (002:18)
    • Rezitativ: If Such Thy Cruel Purpose, Lo! Your Friend! - Arie: On Me Let Blind Mistaken Zeal (002:10)
    • Quartett: O Spare Your Daughter! (003:12)
    • Rezitativ: Such News Flies Swift. I've Heard The Mournful Cause - Accompagniato: For Joys So Vast, Too Little Is The... (001:15)
    • Arie: Happy They; This Vital Breath (003:50)
    • Accompagniato: Deeper And Deeer Still, Thy Goodness, Child (003:17)
    • Chor: How Dark, O Lord, Are Thy Decrees (007:26)

CD 3

  • 1. Arie: Hide Thou Thy Hated Beams. O Sun, In Clouds (3. Teil) (002:42)
    • Accompagnato: A Father, Off'ring Up His Only Child - Arie: Waft Her, Angels, Through The Skies (005:18)
    • Accompagniato: Ye Sacred Priests, Whose Hands Ne'er Yet Were Stain'd - Arie: Farewell, Ye Limpid Springs And Floods (005:33)
    • Chor: Doubtful Fear And Rev'rent Awe (003:55)
    • Sinfonie (002:39)
    • Rezitativ: Rise, Jephtha, And Ye Rev'rend Prests, Withhold - Arie: Happy, Iphis, Shalt Thou Live (005:15)
    • Arie: For Ever Blessed Be Thy Holy Name (001:01)
    • Chor: Theme Sublime Of Endless Praise (003:16)
    • Rezitativ: Let Me Congratulate This Happy Turn - Arie: Laud Her, All Ye Virgin Train (002:38)
    • Rezitativ: O, Let Me Fold Thee In A Mother's Arms - Arie: Sweet As Sight To The Blind (002:46)
    • Rezitativ: With Transport, Iphis, I Behold Thy Safety - Arie: 'tis Heaven's All-Ruling Pow'r (005:26)
    • Rezitativ: My Faithful Hamor, May That Providence - Quintett: All That Is In Hamor Is Mine (003:50)
    • Chor: Ye House Of Gilead, With One Voice (003:49)
    • Rezitativ: Again Heav'n Smiles - Arie: Freedom Now (Appendix) (004:01)

Gemiddelde beoordeling

  • 0 sterren

Wat vond jij van dit product?

Hoeveel sterren geef je?

Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een fantastisch boekenpakket met 3 titels uit de Bestseller top 100.

  1. Geef je mening in je eigen woorden, dat is veel leuker om te lezen.
  2. Prijzen kun je beter niet noemen. Die veranderen nog wel eens.
  3. Noem geen persoonlijke informatie over jezelf of anderen, je beoordeling is door iedereen te zien.
  4. Links naar andere leestips? Ja graag! Informatie over andere bedrijven of websites, nee dankje.
  5. Tot slot: blijf netjes, want ongepaste taal kunnen we natuurlijk niet plaatsen.

Voorbeeld beoordeling:

Nog even geduld, je beoordeling komt meestal binnen een dag online!

  • EAN : 0828021612121
  • Aantal delen : 3
  • Uitvoering : CD
  • Speelduur : 167
  • Platenmaatschappij : Coro
  • Verschijningsdatum : 26-09-2014
  • Afmetingen : 141 x 124 x 24 mm.
  • Gewicht : 200 gr.