Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Triple Quality Pack

THE BLACK DAHLIA
Regisseur Brian de Palma (Untouchables, Body Double) ver? lmde de bestseller van James Ellroy (L.A. Con? dential) over een van de beruchtste moordzaken uit de Amerikaanse geschiedenis: de gruwelijke moord op de Black Dahlia. Hollywood, 15 januari 1947. Op een verlaten terrein vindt de politie het lijk van Elizabeth Short, bijgenaamd de Black Dahlia. Haar lichaam is in twee stukken gezaagd en er zijn aanwijzingen dat ze is gemarteld. Bucky Bleichert en Lee Blanchert, twee jonge politiemannen, onderzoeken de brute moord. Wanneer Bucky ontdekt dat er een connectie is tussen de Black Dahlia en zijn eigen vriendin, slaan bij hem de stoppen door. Hij raakt geobsedeerd door de moord, maar wordt door zijn superieuren om mysterieuze redenen van de zaak gehaald. Bucky vermoedt dat er corruptie in het spel is. Zijn vriend en partner Lee is de enige die hij kan vertrouwen. Of niet?

HOUDINI’S DEATH DEFYING ACTS
Na The Prestige en The Illusionist is er nu Death Defying Acts, een spannend mysterie over de vraag of er meer is tussen hemel en aarde. Nadat zijn moeder is gestorven probeert de wereldberoemde illusionist Harry Houdini (Guy Pearce) met haar in contact te komen via een helderziende. Hij looft 10.000 dollar uit aan degene die zijn moeder vanuit de dood kan laten spreken. Houdini is echter buitengewoon waakzaam voor oplichters. Als illusionist ken hij immers zelf alle trucjes. Tijdens zijn wereldtournee ontmoet hij in Schotland de beeldschone helderziende Mary (Catherine Zeta-Jones). Is zij echt paranormaal begaafd, zoals Houdini gelooft, of is ze de zoveelste oplichter? Die vraag wordt steeds moeilijker te beantwoorden, vooral wanneer Houdini verliefd wordt op de sensuele spiritualiste.

A RIVER RUNS THROUGH IT
Paul en Norman MacLean groeien op met een strenge vader, die dominee is. Hun verschillende karakters zorgen regelmatig voor ruzies thuis. Norman is serieus, Paul een losbol en vader MacLean een koppige man die zijn zoons zijn wil probeert op te leggen. Eén ding hebben vader en zoons echter met elkaar gemeen: een liefde voor vliegvissen. Deze passie houdt de broers bij elkaar, ook al maakt Norman serieus werk van zijn studie terwijl Paul liever gokt en achter de vrouwen aan zit. Uiteindelijk leren de broers de betekenis van loyaliteit, wanneer één van hen in grote problemen raakt…
A River Runs Through It is een prachtig ge? lmde, nostalgische bewerking van de autobiogra? sche bestseller van schrijver Norman MacLean. Filmmaker Robert Redford heeft de indrukwekkende, ongerepte natuur van Montana weergaloos in beeld gebracht, zoals hij dat later opnieuw zou doen in The Horse Whisperer. Het camerawerk werd dan ook bekroond met een Oscar.
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
Prijs9,99
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
Prijs9,99

Tijdelijk niet voorradig

  • 1. The Black Dahlia (2006 - 121 Min. - Regie: Brian De Palma)
  • 2. Houdini's Death Defying Acts (2007 - 97 Min. - Regie: Gillian Armstrong)
  • 3. A River Runs Through It (1992 - 124 Min. - Regie: Robert Redford)

Gemiddelde beoordeling

  • 0 sterren

Wat vond jij van dit product?

Hoeveel sterren geef je?

Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een fantastisch boekenpakket met 3 titels uit de Bestseller top 100.

  1. Geef je mening in je eigen woorden, dat is veel leuker om te lezen.
  2. Prijzen kun je beter niet noemen. Die veranderen nog wel eens.
  3. Noem geen persoonlijke informatie over jezelf of anderen, je beoordeling is door iedereen te zien.
  4. Links naar andere leestips? Ja graag! Informatie over andere bedrijven of websites, nee dankje.
  5. Tot slot: blijf netjes, want ongepaste taal kunnen we natuurlijk niet plaatsen.
 

Voorbeeld beoordeling:

Nog even geduld, je beoordeling komt meestal binnen een dag online!