Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Louis De Funes Box (12 DVD)

Deze prachtige boxset verzamelt enkele pareltjes uit het œuvre van de meester van de Franse komedie: Louis De Funès!

In deze boxset:

- Le Grand Restaurant: Meneer Septime leidt met ijzeren hand het beroemde Grand Restaurant "Chez Septime", een Parijse tempel van de Franse gastronomie waar de “klant” nog altijd “koning” is. Om deze status aan te houden, aarzelt Septime niet om zijn werknemers als vuil te behandelen bij de minste fout. Zijn leventje wordt echter verstoord door de afzetting van een Zuid-Amerikaans staatshoofd, waarbij hij beschuldigd wordt van medeplichtigheid.

- La Folie des Grandeurs: Don Salluste int de belastingen voor de koning van Spanje. Hij sjoemelt, verduistert, bedriegt en berooft het volk en wordt daarom door de Spanjaarden veracht. Wanneer de koningin hem beschuldigt van een buitenechtelijke dochter te hebben verwekt, worden al zijn privileges afgenomen en wordt hij veroordeeld om met pensioen te gaan in een klooster. Hij zweert wraak...

- L'Homme Orchestre: Evan Evans runt op een strikte manier een moderne dansgroep waarbij ver- wacht wordt van de danseressen dat ze zich met hart en ziel aan hun discipline wijden. Wanneer een van hen echter zou willen trouwen (wat strikt verboden is als lid van de groep), zetelt ze samen met Evans' neef Phillippe en zijn vrouw Franc¸oise in de jury om een vervangster te vinden. Evans' oog valt op de liefelijke Endrika, die hij met veel enthousiasme selecteert. Ze heeft een talent voor dansen, maar ook een paar geheimen, waaronder een zoon die ze als kind wegstuurde naar familie in Italië¨...

- Oscar: Christian Martin is accountant in een bedrijf dat gerund wordt door miljonair Bertrand Barnier. Hij slaagt erin 60 miljoen frank te verduisteren chanteert zijn rijke baas en verdubbelt hiermee zijn loon. De jongeman is namelijk van plan om zijn vriendin ten huwelijk te vragen en doet dat liever niet met een laag loon. Omdat hij geen andere kant op kan, geeft Barnier toe...tot blijkt dat Collette,Barniers dochter, Christians aanstaande bruid is! Gesjoemel, persoonsverwisselingen en hilariteit alom in deze klassieke Franse komedie.

- Les Veinards: Het moet geweldig zijn om ooit het geluk te hebben een hoofdprijs in
een loterij te winnen. Of is de werkelijkheid anders? Antoine Beaurepaire (Louis de Fune`s) is e´e´n van de 5 winnaars van een loterij. De prijzen die kunnen gewonnen worden zijn respectievelijk een nertsmantel, een gastronomisch etentje, een nacht met een filmster en een luxejacht. De loterij winnen heeft voor alle ‘gelukkigen’ onverwachte en soms tegenvallende gevolgen.

- Le Tatoué: Felicien Mezeray (Louis de Funes) is een rijke kunsthandelaar. Hij ontdekt een tekening van de beroemde kunstenaar Modigliani en hoopt hiermee stinkend rijk te worden. Maar er stelt zich een probleem: de tekening staat getatoee¨erd op de rug van oud legionair Legrain (Jean Gabin). De tekening is echter van onschatbare waarde en Legrain gaat ermee akkoord om de tatoeage te verkopen als Mezeray zijn landhuis laat opknappen. Het huis blijkt een vervallen zestiende eeuws kasteel en de kosten lopen al snel heel hoog op... ...met alle gevolgen van dien!

- De Avonturen van Rabbi Jacob: De antisemitische en conservatieve fabriekseigenaar Victor Pivert is op weg naar de bruiloft van zijn dochter en is bij toeval getuige van de mislukte aanslag op een Arabische revolutionair. Om te ontsnappen aan de achtervolgers van de Arabische geheime dienst verkleden hij en de revolutionair zich als een rabbi en zijn metgezel. Pivert en de Slimane worden nu aangezien als Rabbi Jacob en zijn secretaris, twee in Amerika wonende geestelijken die in Frankrijk worden verwacht.

- La Belle: Marcel, een eenvoudig fabrieksarbeider, wordt opgelicht om een dure cabrio over te kopen van een rijke weduwe die niet van plan is om de wagen in de
55,99 
62,99  
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe. Lees meer.
55,99  
62,99  
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe. Lees meer.

Tijdelijk niet voorradig

Gemiddelde beoordeling

 • 0 sterren

Wat vond jij van dit product?

Hoeveel sterren geef je?

Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een cadeaukaart ter waarde van €50.

 1. Geef je mening in je eigen woorden, dat is veel leuker om te lezen.
 2. Prijzen kun je beter niet noemen. Die veranderen nog wel eens.
 3. Noem geen persoonlijke informatie over jezelf of anderen, je beoordeling is door iedereen te zien.
 4. Links naar andere leestips? Ja graag! Informatie over andere bedrijven of websites, nee dankje.
 5. Tot slot: blijf netjes, want ongepaste taal kunnen we natuurlijk niet plaatsen.
 

Voorbeeld beoordeling:

Nog even geduld, je beoordeling komt meestal binnen een dag online!

 • EAN : 5412012166967
 • Taal : Frans
 • Ondertiteling : Nederlands
 • Aantal DVDs : 12
 • Uitvoering : DVD
 • Speelduur : 1130
 • Filmmaatschappij : Eic
 • Verschijningsdatum : 15-10-2015
 • Schermformaat : 16:9 Anamorphic, 2.35:1, 4:3
 • Geluidsformaat : Dolby Digital 2.0, Dolby Stereo
 • Leeftijdsindicatie : Vanaf 6 jaar
 • Kijkwijzer : Geweld
 • Afmetingen : 190 x 136 x 35 mm.
 • Gewicht : 300 gr.