Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Legendary Warriors Boxset

Clash of the Titans. Het gevecht om de macht in handen te krijgen vindt plaats tussen mensen, maar ook tussen de goden. Perseus (Sam Worthington) is een god die opgevoed is als een mens. Hades, de god van de onderwereld (Ralph Fiennes) neemt wraak op Perseus's familie, waarop Perseus een gevaarlijke missie begint om Hades uit te schakelen voordat hij de hel op aarde loslaat.

300. In de Slag bij Thermopylae vochten Koning Leonidas (Gerard Butler) en 300 Spartanen op leven en dood tegen Xerxes en zijn enorme Perzische leger. Het Griekse leger staat voor een onmogelijke uitdaging, maar hun moed en opoffering inspireren heel Griekenland om één front te vormen tegen hun Perzische vijand en voor democratie te strijden. 300 is gebaseerd op het epische stripboek van Frank Miller.

30 000 BC. Roland Emmerich, de regisseur van Independence Day en The Day After Tomorrow, komt met een geweldig nieuw avontuur over een tijd waarin mammoeten de aarde deden schudden en mystieke geesten de menselijke bestemming bepaalden. Dit schouwspel vol speciale effecten is een overweldigend verhaal over de eerste held (Steven Strait), die een gedurfde reis begint om zijn ontvoerde geliefde (Camilla Belle) te redden en om aan zijn voorspelde bestemming te voldoen. Hij vecht tegen een sabeltandtijger en andere prehistorische roofdieren, reist door onbekende gebieden, vormt een leger en ontdekt een vooruitstrevende verloren beschaving. Daar voert hij het gevecht aan om haar te bevrijden - en wordt zo de held van de tijd waarin de legende begon.

Troy. Door de eeuwen heeft de mens oorlog gevoerd. Soms voor glorie, soms voor eer of voor liefde. In het oude Griekenland leidt de passie tussen de twee meest legendarische geliefden uit de geschiedenis, Paris de prins van Troje (Orlando Bloom) en Helena (Diane Kruger) de koningin van Sparta, tot een oorlog die de beschaving zal verwoesten. Wanneer Paris Helena bij haar echtgenoot Koning Menelaos (Brendan Gleeson) wegkaapt, vat de koning dit op als een ontoelaatbare belediging die hij niet kan dulden. Familietrots schrijft voor dat een belediging aan het adres van Menelaos tevens geldt voor zijn broer Agamemnon (Brian Cox). De machtige koning van Mycene zal de onverslagen stammen van Griekenland verenigen om Helena terug te winnen ter verdediging van de eer van zijn broer. In werkelijkheid wordt Agamemnon's streven naar eer beïnvloed door zijn overweldigende hebzucht. Hij wil de macht over Troje om de heerschappij over zijn nu al kolossale rijk zeker te stellen. De ommuurde stad, geleid door Koning Priamos (Peter O'Toole) en verdedigd door de machtige Prins Hektor, (Eric Bana) is een citadel dat geen leger nog heeft kunnen breken. Eén man alleen heeft de sleutel tot de overwinning en de ondergang van Troje. Het is Achilles (Brad Pitt) de grootste krijger op aarde. Arrogant, rebellerend en ogenschijnlijk onzichtbaar heeft Achilles geen verantwoordelijkheid aan niets of niemand, af te leggen alleen aan zijn eigen glorie. Het is die onverzadigbare honger naar eeuwige roem die hem leidt tijdens deze aanval onder de vlag van Agamemnon. Maar de liefde zal zijn uiteindelijke lot bepalen.
 
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
30,99
 11,99
 
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
30,99
 11,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

  • 1. 300
  • 2. 10.000 BC
  • 3. Troy
  • 4. Clash Of The Titans

Gemiddelde beoordeling

  • 0 sterren

Wat vond jij van dit product?

Hoeveel sterren geef je?

Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een fantastisch boekenpakket met 3 titels uit de Bestseller top 100.

  1. Geef je mening in je eigen woorden, dat is veel leuker om te lezen.
  2. Prijzen kun je beter niet noemen. Die veranderen nog wel eens.
  3. Noem geen persoonlijke informatie over jezelf of anderen, je beoordeling is door iedereen te zien.
  4. Links naar andere leestips? Ja graag! Informatie over andere bedrijven of websites, nee dankje.
  5. Tot slot: blijf netjes, want ongepaste taal kunnen we natuurlijk niet plaatsen.
 

Voorbeeld beoordeling:

Nog even geduld, je beoordeling komt meestal binnen een dag online!