Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Reinventing Food

Reinventing Food charts Ferran Adrià's transition from comparative obscurity to becoming the focus of massive media attention - he has been admired, talked about, criticized more than any other chef alive today. Colman Andrews has spent over a decade in conversation with Ferran, as well as countless hours in his restaurant and workshop, and his account recasts Ferran's remarkable career with unrestricted access to the chef and his family and friends, as well as decades of accumulated insights and interviews with the most prominent chefs and critics.
19,99 
24,95  
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe. Lees meer.
19,99  
24,95  
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe. Lees meer.

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Beoordeling lezers

  • 0 sterren

Wat vond jij van dit boek?

Hoeveel sterren geef je?

Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een cadeaukaart ter waarde van €50.

  1. Geef je mening in je eigen woorden, dat is veel leuker om te lezen.
  2. Prijzen kun je beter niet noemen. Die veranderen nog wel eens.
  3. Noem geen persoonlijke informatie over jezelf of anderen, je beoordeling is door iedereen te zien.
  4. Links naar andere leestips? Ja graag! Informatie over andere bedrijven of websites, nee dankje.
  5. Tot slot: blijf netjes, want ongepaste taal kunnen we natuurlijk niet plaatsen.
 

Voorbeeld beoordeling:

Nog even geduld, je beoordeling komt meestal binnen een dag online!

Vergelijkbaar

Meer van deze auteur
  • Auteur(s) : Colman Andrews
  • Uitgeverij : Phaidon
  • ISBN : 9780714859057
  • Taal : Engels
  • Uitvoering : Paperback (ENG)
  • Aantal pagina's : 359
  • Verschijningsdatum : 01-01-2010
  • Tags : 20100101
  • Afmetingen : 241 x 161 x 33 mm.
  • Gewicht : 709 gr.