Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Egg on the menu

Chicken came first, so now here is Egg. Universal and versatile, tasty and nutritious: eggs are indispensable in a whole range of recipes and they are found in all cultures. Author Luc Hoornaert went exploring and collected sixty irresistible egg dishes from all corners of the world: from China, Korea and Japan, through Turkey and Iran to the United Kingdom. He turned to some well-known Belgian and Dutch top chefs for the classic dishes, and cocktails have also been given a well-earned place in Egg. Food photographer Kris Vlegels provided the powerful photos in this beautifully illustrated, timeless cookery book.
Zet op boekenlijstje
 
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
34,99
 27,99
 
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
34,99
 27,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Lees een stuk uit

Beoordeling lezers

  • 0 sterren

Wat vond jij van dit boek?

Hoeveel sterren geef je?

Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een fantastisch boekenpakket met 3 titels uit de Bestseller top 100.

  1. Geef je mening in je eigen woorden, dat is veel leuker om te lezen.
  2. Prijzen kun je beter niet noemen. Die veranderen nog wel eens.
  3. Noem geen persoonlijke informatie over jezelf of anderen, je beoordeling is door iedereen te zien.
  4. Links naar andere leestips? Ja graag! Informatie over andere bedrijven of websites, nee dankje.
  5. Tot slot: blijf netjes, want ongepaste taal kunnen we natuurlijk niet plaatsen.
 

Voorbeeld beoordeling:

Nog even geduld, je beoordeling komt meestal binnen een dag online!

  • Auteur(s) : Kris Vlegels, Luc Hoornaert
  • Uitgeverij : Lannoo
  • ISBN : 9789401441254
  • Taal : Engels
  • Uitvoering : Hardcover (ENG)
  • Aantal pagina's : 192
  • Verschijningsdatum : 28-04-2017
  • Serie : Op het menu
  • Afmetingen : 277 x 226 x 24 mm.
  • Gewicht : 1153 gr.