Maak een nieuwe boekenlijst

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Onlangs verschenen

Boekennieuws

Griet op de Beeck

Het boekenweekgeschenk voor 2018 zal geschreven worden door de Vlaamse schrijfster Griet op de Beeck. Dit heeft de organisator CPNB bekend gemaakt. De populaire schrijfster debuteerde in 2013 met ‘Vele hemels boven de zevende’, dat binnenkort ook verfilmd zal worden.

Verschijnt binnenkort

Mark Dakriet: ‘Dit boek is echt open en bloot, ik heb alles eerlijk verteld’

We kenden hem als de zanger van Re-Play met de eeuwige glimlach. Maar achter die lach ging veel verdriet schuil. Mark Dakriet was zwaar, veel te zwaar. Totdat er – bij 180 kilo – een keerpunt plaatsvindt in zijn leven. Om andere mensen te motiveren schreef hij het boek Never Nooit Meer. 
Lees verder

Boekentip – Cécile en Elsa, strijdbare freules

Steeds vaker grijpt onze blogger Marlou naar non-fictieboeken. Natuurlijk is een knap verzonnen verhaal met verrassende plotwendingen en aangrijpende eindes fijn om te lezen. Maar is het echte leven niet al krankzinnig genoeg? Het verhaal van de freules Cécile en Elsa blijft in ieder geval nog lang bij. 
Lees verder

Elk boek vertelt meerdere verhalen. Maar op een eReader zet je duizenden boeken. Kun je nagaan hoeveel verhalen je daarmee binnen handbereik hebt! Zo heb je echt voor elk moment van de dag een verhaal op zak.

Natuurlijk vinden we het heerlijk om een tastbaar, papieren boek in onze handen te hebben, maar we snappen waarom steeds meer mensen eBooks kopen en lezen. Nooit meer boeken thuislaten tijdens je vakantie: alles kan mee. Nooit meer in bed van de ene naar de andere zij draaien om de volgende bladzijde te lezen! Nooit meer je bed uit om de lamp uit te doen (in de meeste eReaders zit een leeslampje ingebouwd!).

Duizenden eBooks voor alle apparaten

Er passen met gemak honderden eBooks op je eReader. Uiteraard vullen we nog steeds graag je boekenplank aan, maar wij van eci adviseren: probeer ook eens een eBook. Je vindt alle bekende en minder bekende titels in onze online boekenwinkel. We hebben al duizenden titels voor je verzameld en iedere dag komen daar nog nieuwe verhalen bij. Verhalen in allerlei genres, voor allerlei leeftijden en in diverse talen. Van roman tot thriller. Van fictie tot non-fictie. Van kinderboek tot studieboek.

Deze boeken zijn te lezen op allerlei apparaten: diverse eReaders, tablets en smartphones. Het scherm van de eReader is net zo rustig voor je ogen als een gewoon boek. Bovendien kies je zelf het lettertype en de lettergrootte. Dat is zo handig, dat je het gebrek aan die heerlijke boekengeur al snel best voor lief wilt nemen. Ook de prijs draagt daar aan bij: het eBook is doorgaans stukken goedkoper dan een gedrukt boek. Je hebt al een eBook voor minder dan vijf euro. Heerlijk voordelig lezen dus!

Laat je inspireren

Weet jij al wat je volgende eBook gaat worden? Eci inspireert je graag bij het maken van je keuze. Hoe? Bekijk bijvoorbeeld eens de top 20-lijsten van onze genrespecialisten, lees reviews van andere lezers of bekijk de aanraders die wij voor je samenstellen op basis van je eerder gemaakte keuzes. En heb je iets naar wens gevonden, dan kun je je eBook vrijwel direct downloaden en op je eReader zetten. Je hoeft dus niet te wachten tot er iets thuis wordt bezorgd. Beginnen met lezen kan voortaan altijd en overal.