Maak een nieuwe boekenlijst

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Literatuur

Het is maar net hoe bont je het zelf wilt maken. Een roman met een literair tintje, een eci Literatuurprijs genomineerde, een bestseller. Literatuur is er voor de lezende mens die een stukje verdieping wel kan waarderen. Wij hebben dit boekengenre onderverdeeld in duidelijke subgenres. Zo vind je al snel het boek waar je van houdt.

Literatuur: boeken online bestellen - eci.nl

Een boek dat je in één ruk uitleest tijdens je welverdiende vakantie, een ontspannen avond op de bank of literatuur die je in de trein onderweg naar je werk leest. Schrijvers die erin slagen om jou helemaal op laten gaan in hun woorden, of autobiografieën over personen wiens levensverhaal je grijpt en inspireert. Echte boekliefhebbers weten hoe dit voelt. Echte boekenfans weten ook dat over smaak niet valt te twisten. Houd je van fictie of kies je liever voor een non-fictie roman? Geef je de voorkeur aan psychologische verhalen, avonturenromans, detectiveverhalen of historische romans? Speciaal voor liefhebbers – en ontdekkers – is dé online boekwinkel van Nederland voortdurend op zoek naar de beste literatuur van het moment, en het verleden. Op deze pagina bekijk je de gehele collectie literatuurboeken van eci!

Korting op boeken: literatuur lezen wordt beloond

De persoonlijke boekwinkel eci heeft één doel: boekliefhebbers voorzien van hun favoriete boeken. En wie veel leest, verdient korting. Daarom geven wij regelmatig fikse kortingen op jouw favoriete (literatuur)boeken. Want lezen moet worden beloond. Na je vierde bestelling via onze website start je met het ontvangen van korting. Koop je namelijk meer dan drie boeken per jaar? Dan krijg je bij eci 20% korting op meer dan 25.000 toptitels. Daarnaast profiteer je als vaste klant regelmatig van kortingsacties. Literatuur niet jouw favoriete genre? Uiteraard kun je naast literatuur boeken ook bij ons terecht voor boeken uit diverse andere categorieën. Neem daarom ook gerust eens een kijkje bij het aanbod in de genres geschiedenis & politiek, eten & drinken, body & mind of luister naar een luisterboek. Kortom: er is volop keuze.

De beste literatuur

Herman Koch (1953) is bekend als televisiemaker (Jiskefet), columnist (de Volkskrant en Esta) en romanschrijver. Zijn romans werden zonder uitzondering lovend ontvangen. Na zijn debuutroman Red ons, Maria Montanelli (1989) verschenen onder meer Eten met Emma (2000), Odessa star (2003) en Denken aan Bruce Kennedy (2005). Het diner is de eerste roman van Herman Koch die bij uitgeverij Anthos is verschenen.

Lees meer

Boekennieuws

Gezien bij DWDD

Het Boekenpanel van DWDD heeft een neusje voor mooie boeken. Ook deze maand bespraken ze literatuur van de bovenste plank. Wij hoefden de parels alleen nog voor je op een rijtje te zetten.

Lees meer

Net verschenen

Nu alvast reserveren