Maak een nieuwe boekenlijst

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Alle kookboeken

Filters

Filters

  • Meer Levertijd  

Bas Robben

Bas Robben is auteur van kookboek Zuur dat sinds oktober 2016 in de winkel ligt.Hij is culinair redacteur voor de magazines delicious. en Oldenhof.

Lees meer

Elise Gruppen

Elise Gruppen is samen met met Nina de Bruijn de oprichter van foodblog Chickslovefood. Ze hebben elkaar leren kennen tijdens de studie Media & Journalistiek. Daar werden ze vriendinnen en uiteindelijk gingen de foodblogsters zelfs samenwonen. Door vaak samen te koken kwamen ze er al snel achter dat ze qua eten op één lijn zaten.

Samen hebben ze de gekste diëten, recepten en kookboeken uitgeprobeerd. Daarop besloten ze om alles digitaal op te schrijven en ontstond hun foodblog.

Hun kookboeken bevatten recepten, ontbijtjes, lunches, tussendoortjes, diners en Sinner Sundays, bestaande uit maximaal vijf ingrediënten. Alle recepten zijn van te voren klaar te maken.

Lees meer

Nina de Bruijn

Nina de Bruijn is samen met Elise Gruppen de oprichter van foodblog Chickslovefood. Ze hebben elkaar leren kennen tijdens de studie Media & Journalistiek. Daar werden ze vriendinnen en uiteindelijk gingen de foodblogsters zelfs samenwonen. Door vaak samen te koken kwamen ze er al snel achter dat ze qua eten op één lijn zaten.

Samen hebben ze de gekste diëten, recepten en kookboeken uitgeprobeerd. Daarop besloten ze om alles digitaal op te schrijven en ontstond hun foodblog.

Hun kookboeken bevatten recepten, ontbijtjes, lunches, tussendoortjes, diners en Sinner Sundays, bestaande uit maximaal vijf ingrediënten. Alle recepten zijn van te voren klaar te maken.

Lees meer

George Calombaris

George Calombaris is immigrantenzoon van een Grieks-Cypriotische moeder en een Grieks-Italiaanse vader. Calombaris is een veelgeprezen chef-kok en bezit zeven restaurants in Melbourne, Australië, waaronder het vlaggenschip en het bekroonde The Press Club. In Nederland is Calombaris vooral bekend van het televisieprogramma en wereldwijde hit MasterChef Australië, dat op SBS6 wordt uitgezonden. In 2016 verscheen zijn kookboek Greek, waarin Calombaris teruggrijpt naar zijn culinaire roots.

Lees meer

Jord Althuizen

Vleesverslinder, fikkiestoker en vooral niet te stoppen.

Wat nou werken? Avonturen beleven! Met dat motto weet voormalig wereldkampioen bbq Jord Althuizen zijn crew carnivoren van zijn bbq-cateringbedrijf Smokey Goodness te motiveren om samen met hem door het vuur te gaan voor de perfecte bbq-beleving. Terwijl de gedrevenheid ieder uur slaap verdringt, bbq’t Jord erop los om zijn vleesevangelie dag en nacht te verspreiden. Vasthoudend aan zijn missie om Nederland beter te leren koken op echt vuur jongleert hij talrijke projecten: van jurylid op RTL4’s Grillmasters en radio-sidekick voor bbq-advies, tot bbq-consultancy en uiteraard zijn twee bbq-kookboeken Smokey Goodness en Smokey Goodness 2. Mag de fik er in? Zorg dan dat je Jord naast je hebt staan voor een mals resultaat.

Lees meer