Maak een nieuwe boekenlijst

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Hoe te eten

Door velen uitgeroepen tot hét kookboek van de afgelopen tien jaar. Hoe te eten is veel meer dan een verzameling van 350 ongecompliceerde, verrukkelijke recepten. Op een verfrissende en ongekunstelde manier combineert Nigella Lawson haar passie voor het koken met de kunst van het schrijven. Met schijnbaar gemak roept zij met woorden de smaak van een sappig gegrilde kip of een zelfgemaakte pesto van linzen en zwarte olijven op. Haar adviezen voor een goed georganiseerde keuken vragen nauwelijks inspanning en worden afgewisseld met grappige overpeinzingen
27,99Vriendenprijs
34,99 Vaste prijs
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe. Lees meer.
34,99 Vaste prijs
27,99 Vanaf je 4e boek
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe. Lees meer.

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

2de-
hands

Ook als tweedehands beschikbaar vanaf 18,12.

Bekijk aanbieders

Gemiddelde beoordeling

  • 0 sterren

In ... boekenlijsten

Bekijk alle boekenlijsten

Wat vond jij van dit boek?

Hoeveel sterren geef je?

Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een cadeaukaart ter waarde van €50.

  1. Geef je mening in je eigen woorden, dat is veel leuker om te lezen.
  2. Prijzen kun je beter niet noemen. Die veranderen nog wel eens.
  3. Noem geen persoonlijke informatie over jezelf of anderen, je beoordeling is door iedereen te zien.
  4. Links naar andere leestips? Ja graag! Informatie over andere bedrijven of websites, nee dankje.
  5. Tot slot: blijf netjes, want ongepaste taal kunnen we natuurlijk niet plaatsen.
 

Voorbeeld beoordeling:

Nog even geduld, je beoordeling komt meestal binnen een dag online!

  • Auteur(s) : Nigella Lawson
  • Uitgeverij : Atlas Contact
  • Vertaler(s) : Henja Schneider
  • ISBN : 9789025439514
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : Hardcover
  • Aantal pagina's : 526
  • Verschijningsdatum : 18-06-2012
  • Afmetingen : 254 x 205 x 37 mm.
  • Gewicht : 1898 gr.