Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Het Wildkookboek

de beste recepten voor elk seizoen

Hazenrug, fazantenbout, een wildzwijnhammetje of duivenborst. Voor dit boek reisde culinair journalist Jacques Hermus langs jagers en wildslagers, langs chefs en wijnmakers. In de Achterhoek, een van de mooiste streken van ons land, tekende hij recepten op van twintig chef-koks. Met een boek vol inspirerende recepten en boeiende verhalen als resultaat.

Over de soorten wild in ons land, jachttechnieken en jagersrituelen, paddenstoelen, bessen, noten en kruiden. Waar koop je het beste wild? Hoe maak je het schoon? Hoe kun je het bewaren? Hoe maak je een krachtige wildsaus en houd je het vlees mals en smakelijk? Het Wildkookboek geeft antwoord op al deze vragen.

Jacques Hermus schrijft al twintig jaar voor verschillende kranten en tijdschriften over eten en drinken. Hij eet en drinkt de wereld rond: soms met bier en burgers, soms met whisky en wild, vaak met wijn en wonderbaarlijke gerechten. Maar altijd met smaak en een onstuitbare nieuwsgierigheid naar het verhaal achter ons eten. Eerder verscheen van zijn hand Het wilde eten.
Zet op boekenlijstje
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
Normale prijs24,95
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
Prijs24,95

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

20%

Vanaf 23 februari te koop met vriendenkorting.

Dit boek alvast bestellen voor 19,96

Lees een stuk uit

Beoordeling lezers

  • 0 sterren

Wat vond jij van dit boek?

Hoeveel sterren geef je?

Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een fantastisch boekenpakket met 3 titels uit de Bestseller top 100.

  1. Geef je mening in je eigen woorden, dat is veel leuker om te lezen.
  2. Prijzen kun je beter niet noemen. Die veranderen nog wel eens.
  3. Noem geen persoonlijke informatie over jezelf of anderen, je beoordeling is door iedereen te zien.
  4. Links naar andere leestips? Ja graag! Informatie over andere bedrijven of websites, nee dankje.
  5. Tot slot: blijf netjes, want ongepaste taal kunnen we natuurlijk niet plaatsen.
 

Voorbeeld beoordeling:

Nog even geduld, je beoordeling komt meestal binnen een dag online!

  • Auteur(s) : Jacques Hermus
  • Uitgeverij : Fontaine Uitgevers
  • ISBN : 9789059568044
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : Hardcover
  • Aantal pagina's : 208
  • Verschijningsdatum : 17-10-2017
  • Tags : Eten, Koken, Wild
  • Afmetingen : 254 x 201 x 27 mm.
  • Gewicht : 952 gr.