Maak een nieuw boekenlijstje

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Het geheim van de chef per seizoen

De vier jaargetijden van Gordon Ramsay. Koken volgens de seizoenen. Het is niet alleen de culinaire mode, maar vooral ook veel lekkerder: eten volgens de seizoenen. Zo hebben tomaten de meeste smaak in de zomer en eet je sinaasappels bij voorkeur in de winter. Maar ook paddenstoelen, vlees en vis kennen seizoenen. Gordon laat in dit tweede deel van Het geheim van de chef zien hoe je met de sterren van elk seizoen kan koken als een echte topchef.
Normale prijs
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
14,95
Vriendenprijs11,96
Vanaf je 4e boek
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe.  Lees meer.
11,96
Normale prijs14,95

Tijdelijk niet voorradig

Lees een stuk uit

Beoordeling lezers

  • 0 sterren

Wat vond jij van dit boek?

Hoeveel sterren geef je?

Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een fantastisch boekenpakket met 3 titels uit de Bestseller top 100.

  1. Geef je mening in je eigen woorden, dat is veel leuker om te lezen.
  2. Prijzen kun je beter niet noemen. Die veranderen nog wel eens.
  3. Noem geen persoonlijke informatie over jezelf of anderen, je beoordeling is door iedereen te zien.
  4. Links naar andere leestips? Ja graag! Informatie over andere bedrijven of websites, nee dankje.
  5. Tot slot: blijf netjes, want ongepaste taal kunnen we natuurlijk niet plaatsen.
 

Voorbeeld beoordeling:

Nog even geduld, je beoordeling komt meestal binnen een dag online!

  • Auteur(s) : Gordon Ramsay
  • Illustrator : Georgie Glynn Smith
  • Uitgeverij : Kosmos Uitgevers
  • Vertaler(s) : Anna Penta
  • ISBN : 9789021554174
  • Taal : Nederlands
  • Uitvoering : Paperback
  • Aantal pagina's : 224
  • Verschijningsdatum : 06-09-2013
  • Tags : kookboek, Seizoenen koken
  • Afmetingen : 226 x 181 x 21 mm.
  • Gewicht : 784 gr.