Maak een nieuwe boekenlijst

Dit kun je altijd nog aanpassen

Annuleer

Onze boekentips

Boekennieuws

Uitgelicht in de media

Deze maand kregen deze prachtige boeken aandacht in de media. We zetten ze voor je op een rijtje, dan kun je zelf zien of je volgende boek erbij zit.

Lees meer

Nu alvast bestellen

Mark Dakriet: ‘Dit boek is echt open en bloot, ik heb alles eerlijk verteld’

We kenden hem als de zanger van Re-Play met de eeuwige glimlach. Maar achter die lach ging veel verdriet schuil. Mark Dakriet was zwaar, veel te zwaar. Totdat er – bij 180 kilo – een keerpunt plaatsvindt in zijn leven. Om andere mensen te motiveren schreef hij het boek Never Nooit Meer. 
Lees verder

Boekentip – Cécile en Elsa, strijdbare freules

Steeds vaker grijpt onze blogger Marlou naar non-fictieboeken. Natuurlijk is een knap verzonnen verhaal met verrassende plotwendingen en aangrijpende eindes fijn om te lezen. Maar is het echte leven niet al krankzinnig genoeg? Het verhaal van de freules Cécile en Elsa blijft in ieder geval nog lang bij. 
Lees verder

Wij geloven in de kracht van boeken. Omdat boeken lezen inspireert en verrijkt. Het vergroot je verbeeldingskracht, brengt je op nieuwe ideeën en geeft je een inkijk in de gedachten van de mensen om je heen. En dat is essentieel voor een mooie wereld, vinden wij.

Nooit genoeg gelezen

Als er één ding is dat je nooit té veel kan doen, dan is het lezen. Om maar even wat redenen te noemen (en deze zijn wetenschappelijk bewezen): lezen vermindert stress, helpt je je geheugen te trainen en verbetert het concentratievermogen. Maar ook verbetert boeken lezen je sociale vaardigheden; het maakt dat je meer openstaat voor ideeën van anderen. Boekenlezers leven zelf langer. Echt!

Maar wat nog belangrijker is: lezen is heerlijk. Wij kunnen het daarom niet vaak genoeg benadrukken: blijf vooral lekker lezen en boeken kopen! Daarom bieden wij elke dag de nieuwste, mooiste en meest bijzondere titels. En dan nog iets.

Fanatieke lezers worden beloond!

We vinden boeken zo belangrijk dat we lezers belonen met boekenvoordeel. Word je vriend van eci, dan krijg je 20% korting op onze vriendencollectie. Het werkt heel makkelijk: de korting gaat in zodra je je 4e boek binnen 12 maanden bestelt. Je blijft profiteren zolang je 4  boeken per 12 maanden koopt. Verder heb je geen verplichtingen. Als enige boekwinkel in Nederland en daar zijn wij stiekem best een beetje trots op.

Boeken kopen bij eci

Eci is een persoonlijke online boekenwinkel. Hier heb je duizenden Nederlandse en niet-Nederlandse boeken binnen handbereik. Van de leukste kinderboeken tot spannende thrillers, van literatuur om bij weg te dromen tot kookboeken om je vingers bij af te likken. Jouw nieuwe favoriete verhaal is slechts een paar muisklikken van je verwijderd. En natuurlijk geven we je graag boekentips. Bekijk daarom eens rustig de boeken top 20 van jouw favoriete genre, kies uit de nieuwste titels van dit moment en lees reviews van andere lezers. Boeken kopen doe je bij eci gemakkelijk, altijd en overal online. Voor 23.00 uur besteld is morgen in huis. En bij bestellingen boven € 19,95 zijn de verzendkosten gratis.