Het nieuwe eci.nl
De online boekwinkel

Het nieuwe eci.nl
De online boekwinkel

Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Nadat je ons hebt laten weten dat je je bestelling wilt annuleren, heb je nog 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Je krijgt daarna het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten (als je de hele bestelling retourneert) gecrediteerd.

Binnen de termijn van 30 dagen mag je datgene met het artikel doen, wat redelijkerwijs nodig is om het artikel te beoordelen. Dit betekent dat je het artikel mag uitproberen zoals je dat ook in een fysieke winkel zou doen. Je mag het artikel zelfs uit de verpakking halen.
Besluit je na de beoordeling dat je de bestelling wilt retourneren? Zorg er dan voor dat het artikel en de pakbon in een nette verpakking terugstuurt. Noteer hierbij je klantgegevens en ook de reden van je retour, zodat wij weten waarom je het artikel terug stuurt. Stuur je pakket kosteloos retour naar het onderstaande adres:

eci
Antwoordnummer 6030
3990 VB Houten

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen van je retour na aanmelding van je retour terugstorten als het product in goede orde retour ontvangen is. De kosten voor de retourzending komen voor rekening van eci.