Open (Jewelcase Versie)

Nick & Simon • CD eci.nl klanten

€ 15,99

3 - 5 Werkdagen

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Drie jaar na hun laatste studioalbum “Sterker”, die de platina status niet lang na verschijnen behaalde maken Nick & Simon zich op voor de release van een opvolger. “Open” is het zesde studioalbum van het nog altijd zeer populaire duo, en qua muzikaal geluid drie stappen voorwaarts: de tijd stond immers ook voor Nick & Simon niet stil. De voorloper van “Open” is de single “Open Je Hart”, die op 28 augustus is verschenen, terwijl het volledige nieuwe werk op 18 september het licht heeft gezien. De productie van het nieuwe werk is , net als de voorgaande, in handen van Gordon Groothedde.

Op 2 oktober 2015 heeft er in Rock & Poptempel Paradiso in Amsterdam een speciaal concert plaatsgevonden waarbij de nieuwe songs van “Open” voor het eerst live voor de fans waren te beluisteren en te beleven!

Reviews & recensies

Open, is de sterke opvolger van Sterker: Nick & Simon zoals je ze wil horen.

Nick & Simon presenteren in de zomer van 2015 hun - en dat mag gezegd worden – langverwachte nieuwe album: Open. Het album verschijnt drie jaar nadat het platina-album Sterker verscheen, menig fan zat er dus al een tijdje op te wachten. En niet alleen zij worden beloond, want criticasters zijn om: Nick & Simon zijn hot. Hun populariteit komt niet uit de lucht vallen, we zien ze graag in die fijne muziekprogramma’s op televisie. Ze zijn veelzijdig . Ze nemen hun werk serieus. Maar vooral: ze scoren hoge ogen met ‘Open je hart’ dat op single verscheen en tja als Giel Beelen van 3fm je dan meteen oppikt en zendtijd geeft, dan weet je dat er niet alleen een hit is geboren, maar dat de platinastatus zomaar aan je voordeur zou kunnen verschijnen. Open is een album, waarbij vooral Simon achteraf bekeken veel schreef voor zichzelf: leef, geniet, pluk de dag, sta stil bij je zegeningen, niet bang zijn. Dat soort dingen. En inspiratie deden ze op tijdens hun laatste reis voor het zeer succesvolle tv-programma ‘The Dream’ in Ierland en Engeland. De productie van het nieuwe werk is , net als de voorgaande, in handen van Gordon Groothedde. Hij is belangrijk voor beide heren en ze noemen hem vaak in interviews. Misschien mogen we ze voortaan wel Nick & Simon & Gordon noemen.

Bekijk alle reviews van Ivo Daemen 


Details:

EAN8718521032906
UitvoeringCD
PlatenmaatschappijArtist & Company
Verschijningsdatum
Afmetingen141 x 124 x 10 mm.
Gewicht100 gr.

Recent bekeken producten