Natalia - In My Blood

• CD eci.nl klanten

€ 19,90

1 - 2 Weken

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In My Blood is het zesde studioalbum van Natalia. Natalia is ongetwijfeld een van de grootste popsterren ooit vanop Vlaamse bodem. In haar illustere carrière verkocht ze meer dan 415.000 albums, zagen meer dan 1 miljoen concertgangers haar op een podium staan en rijfde ze de ene onderscheiding na de andere binnen.
Van het zelf schrijven en componeren tot het samenwerken met opkomende songwriters, van Hollywood veteraan en 6x Oscar / Golden Globe genomineerde songwriter Jud Friedman (Run to you - Whitney Houston) tot hedendaagse hit makers en Grammy Award winnende songwriters Jintae & Faye Madison (Katy Perry -Enrique Iglesias), In My Blood heeft het allemaal.

Natalia contacteerde Steve Willaert (producer van Natalia's platina albums Back for more en This time) als executive producer voor In My Blood. Ze vervolledigde ‘Team Natalia’ (ze is ook coach in The Voice Kids en The Voice van Vlaanderen) met de Amerikaanse producers The Kemist, Chris Hanebutt en Jeff Friedland die in het verleden reeds samenwerkte met Rihanna, Anthony Hamilton, Kelly Rowland en vele andere Amerikaanse popsterren.

Natalia nam haar tijd om In My Blood tot in de puntjes af te werken, en het resultaat mag er zijn.
In My Blood is een pareltje geworden bestaande uit 13 originele songs, gaande van prachtige ballads tot meeslepende pop songs. Natalia's boodschap aan haar fans is hiermee duidelijk, op In My Blood staat Natalia's stem wederom centraal met muziek dat als bloed door haar aderen stroomt.

Details:

EAN0602547852625
UitvoeringCD
Verschijningsdatum
Afmetingen141 x 124 x 10 mm.
Gewicht100 gr.  

Recent bekeken producten