Liefde Voor Muziek

• CD eci.nl klanten

€ 19,90

Tijdelijk niet voorradig We wachten op nieuwe voorraad van onze leverancier, er is nog geen precieze leverdatum bekend.

Reserveer Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Liefde Voor Muziek was vorig jaar de revelatie in TV land! Het programma lokte naar het einde toe meer dan 800.000 kijkers en zorgde voor tal van hits. Het concept moeten we dan ook niet meer voorstellen.
Ook het nieuwe seizoen startte weer veelbelovend! De eerste 2 afleveringen wisten alvast gemiddeld 700.000 kijkers te lokken. En zowel Johannes Genard als Dana Winner hebben nu al een dikke hit te pakken.
We zijn maar al te blij dat er dit seizoen een compilatie komt! ‘Liefde voor Muziek’ verzamelt de 21 mooiste, ontroerendste en opwindendste nummers van Dana Winner, Johannes Genard, Belle Perez, Paul Michiels, Ian Thomas, Eva De Roovere en Sioen.

Reviews & recensies

Het tv-programma Liefde voor Muziek behoeft geen enkele inleiding meer, genieten gegarandeerd!

De cd 'Liefde voor muziek' van het gelijknamige razendpopulaire VTM programma heeft een bijzonder verrassende mix van prachtige nummers, gezonden door ervaren rotten en jong talent. Niemand minder dan Paul Michiels, Dana Winner, Belle Perez, Ian Thomas, Sioen, Eva De Roovere en Johannes Genard gaan de uitdaging aan om elkaars nummers op verrassende wijze te coveren! Het tv-programma Liefde voor Muziek behoeft geen enkele inleiding meer, genieten gegarandeerd!

Bekijk alle reviews van Ivo Daemen 


Details:

EAN0602547794116
UitvoeringCD
Verschijningsdatum
Afmetingen141 x 124 x 10 mm.
Gewicht100 gr.  

Recent bekeken producten