Evenwicht (+Bonustrack)

Marco Borsato • CD eci.nl klanten

€ 19,90

3 - 5 Werkdagen

De laatste bestelling was 19 uur geleden.
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Borsato (48) zit in een fase waarin de relativering het wint van de scoringsdrift. Dat betekent niet dat het heilige vuur minder fel brandt. “Mijn carrière is – dat kan ik zonder op te scheppen best zeggen – de afgelopen twintig jaar één stijgende lijn geweest. Er was, op zakelijk vlak, weliswaar een kuil, maar artistiek is het altijd maar doorgegaan. Daardoor dreigt ook een tunnelvisie te ontstaan. Zodra ik met een album kom, rijst de vraag of ik opnieuw records ga breken. Hoeveel hits staan erop? Wat scoort het snelst? Wordt het de zeventiende of achttiende nummer 1-hit?”

Die druk komt deels van buitenaf, maar is tevens het product van van zelf opgelegde ambities. “Nu, na twee decennia vol mooie momenten, denk ik: wie of wat heb ik eigenlijk iets te bewijzen? Is het niet belangrijker dat ik iets maak waarop ik gewoon trots ben, en dan verder maar te zien wat er gebeurt?” Vanuit die ontspannen grondhouding is Evenwicht ontstaan, een album waarop het leven gepassioneerd wordt vastgeklampt.

Reviews & recensies

De titel verklapt al hoe persoonlijk dit album echt is.

Marco Borsato is een van 's lands meestgeliefde en toonaangevende zangers van de afgelopen decennia. Als publiek lieveling kon hij rekenen op veel steun van zijn vele fans toen het zakelijk even tegenzat of toen zijn gezondheid hem even in de steek liet. Want zoals hij zelf al zegt, zijn artistieke ontwikkeling ging altijd gestaagd vooruit. Met 'Evenwicht' laat hij zien dat een ferme basis, met je twee benen stevig op de grond, al het verschil maakt in je leven. Met recht is hij trots op dit fantastische dertiende studioalbum, met ‘Mooi' als eerste single en waarvan 'Waarom dans je niet met mij' en 'Tweede kans' snel volgden. De titel verklapt eigenlijk al hoe persoonlijk dit album eigenlijk is.¿

Bekijk alle reviews van Ivo Daemen 


Details:

EAN0602547803894
UitvoeringCD
PlatenmaatschappijUniversal
Verschijningsdatum
Afmetingen141 x 124 x 10 mm.
Gewicht100 gr.

Recent bekeken producten