We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe. Lees meer.
We geven korting vanaf je 4e boek in 12 maanden. Zonder gedoe. Lees meer.

Tijdelijk niet voorradig

CD 1

  • 1. Elias Op. 70 (Oratorium) (Gesamtaufnahme)
    • Introduction - Rezitativ: As God The Lord Of Israel Liveth (1. Teil) (001:06)
    • Overture (003:25)
    • Chor: Help, Lord! Wilt Thou Quite Destroy Us? - Rezitativ: The Deeps Afford No Water (004:35)
    • Duett: Lord! Bow Thine Ear To Our Prayer! - Zion Spreadeth Her Hands For Aid (001:55)
    • Rezittaiv: Ye People, Rend Your Hearts, And Not Your Garments (000:45)
    • Arie: If With All Your Hearts Ye Truly Seek Me (002:13)
    • Chor: Yet Doth The Lord See It Not (004:04)
    • Rezitativ: Elijah! Get Thee Hence, Elijah (000:59)
    • Chor: For He Shall Give His Angels Charge Over Thee (003:39)
    • Rezitativ: What Have I To Do With Thee, O Man Of God? (005:38)
    • Chor: Blessed Are The Men Who Fear Him (003:41)
    • Rezitativ: As God The Lord Of Saboath Liveth' (003:55)
    • Chor: Baal, We Cry To Thee; Hear And Answer Us! (003:24)
    • Rezitativ: Call Him Louder, For He Is A Gdi! (001:09)
    • Rezitativ: Call Him Louder! He Hereth Not' (001:59)
    • Rezitativ - Arie: Draw Near, All Ye People, Come To Me! (003:33)
    • Choral: Cast Thy Burden Upon The Lord (002:12)
    • Rezitativ: O Thou, Who Makest Thine Angels Spirits - Chor: The Fire Descends From Heaven... (002:46)
    • Arie: Is Not His Word Like A Fire (001:53)
    • Arioso: Woe Unto Them Who Forsake Him! (003:15)
    • Rezitativ: O Man Of God, Help Thy People! (005:44)
    • Chor: Thanks Be To God! He Laveth The Thirsty Land! (004:01)

CD 2

  • 1. Arie: Hear Ye, Israel; Hear What The Lord Speaketh (2. Teil) (005:21)
    • Chor: Be Not Afraid, Saith God The Lord (004:23)
    • Rezitativ: The Lord Hath Exalted Thee From Among The People - Have Ye Not Heard He Hath Prophesied Against All Israel? (003:26)
    • Chor: Woe To Him, He Shall Perish; For He Closed The Heavens! (001:35)
    • Rezitativ: Man Of God, Now Let My Words Be Precious In Thy Sight (002:08)
    • Arie: It Is Enough; O Lord, Now Take Away My Life (005:15)
    • Rezitativ: See, Now He Sleepeth Beneath A Juniper Tree In The Wilderness (000:40)
    • Trio: Lift Thine Eyes To The Mountains, Whence Cometh Help (002:09)
    • Chor: He, Watching Over Israel, Slumbers Not, Nor Sleeps (003:58)
    • Rezitativ: Arise, Elijah, For Thou Hast A Long Journey Before Thee' (001:57)
    • Arie: O Rest In The Lord (003:28)
    • He That Shall Endure To The End, Shall Be Saved (002:44)
    • Rezitativ: Night Falleth Round Me, O Lord! (001:42)
    • Chor: Behold! God The Lord Passed By! (003:43)
    • Rezitativ: Above Him Stood The Seraphim (003:41)
    • Chor: Go, Return Upon The Way! - Rezitativ: I Go On My Way In The Strength Of The Lord (001:22)
    • Arioso: For The Mountains Shall Depart, And The Hills Be Removed (002:20)
    • Chor: Then Did Elijah The Prophet Break Forth Like A Fire (002:13)
    • Arie: Then Shall The Righteous Shine Forth As The Sun In Their Heavenly Father's Realm (002:07)
    • Rezitativ: Behold, God Hath Sent Elijah The Prophet (001:05)
    • Chor: But The Lord From The North Hath Raised One (003:22)
    • Quartett: O Come Everyone That Thirsteth, O Come To The Waters' (002:43)
    • Chor: And Then Shall Your Light Break Forth As The Light Of The Morning Breaketh (003:45)

Gemiddelde beoordeling

  • 0 sterren

Wat vond jij van dit product?

Hoeveel sterren geef je?

Geef je uitgebreide beoordeling en maak kans op een cadeaukaart ter waarde van €50.

  1. Geef je mening in je eigen woorden, dat is veel leuker om te lezen.
  2. Prijzen kun je beter niet noemen. Die veranderen nog wel eens.
  3. Noem geen persoonlijke informatie over jezelf of anderen, je beoordeling is door iedereen te zien.
  4. Links naar andere leestips? Ja graag! Informatie over andere bedrijven of websites, nee dankje.
  5. Tot slot: blijf netjes, want ongepaste taal kunnen we natuurlijk niet plaatsen.

Voorbeeld beoordeling:

Nog even geduld, je beoordeling komt meestal binnen een dag online!

  • EAN : 0095115244821
  • Aantal delen : 2
  • Uitvoering : CD
  • Speelduur : 131
  • Platenmaatschappij : Harmonia A - F Chandos
  • Verschijningsdatum : 04-08-2014
  • Afmetingen : 141 x 124 x 24 mm.
  • Gewicht : 200 gr.