Armen Open Incl Bonustrack

Guus Meeuwis • CD eci.nl klanten

€ 19,90

3 - 5 Werkdagen

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

2011 was voor Guus ongekend succesvol. Bijna 200.000 liefhebbers bezochten de zes stadionconcerten in Eindhoven en Heerenveen. Daarnaast stond hij 71 maal in uitverkochte theaters. Met Marco Borsato scoorde Guus bovendien de nummer 1-hit Schouder aan Schouder, en hij ontving ook nog eens in het bijzijn van prinses Maximá de Edison voor 'beste mannelijke artiest'.

Voordat hij Armen Open opnam, toerde Guus met zijn band onder een andere naam langs kroegen in het land. Die optredens met The Monkey Sandwich Band stelden hem in staat het nieuwe album in de vingers, het hoofd en het hart te krijgen. We wilden het repetitiehok uit. Ook omdat ik altijd de wens had om weer eens terug te gaan naar de kroegen. De optredens van The Monkey Sandwicht Band waren gratis toegankelijk.

Zeker in het begin wist niemand wie The Monkey Sandwich Band was. Het publiek was onbevangen. En wij konden in alle vrijheid al 9 nummers van 'Armen Open' spelen en uitproberen. De eerste single van het nieuwe album is 'Dit Lied'.

Guus Meeuwis over Dit Lied:
"Het nummer gaat over je favoriete liedje. Over het lied dat je kan meenemen naar de plaats waar je jaren geleden was, naar een herinnering. Daar hebben we over geschreven. Het is een vrolijk en uptempo nummer. Het is opgewekt, evenals de rest van het nieuwe album."

Guus Meeuwis: Armen Open is ook beschikbaar als Deluxe Editie welke een bonus cd bevat met 4 live tracks van Guus zijn "geheime" band 'The Monkey Sandwich Band'. Daarnaast bevat het de track This Is A Night (Het Is Een Nacht) welke samen met The Baseballs is opgenomen.

1. Armen Open
2. Dit Lied
3. Als Ze Danst
4. Jou Gelukkig Zien
5. Tot Ik Er Ben
6. Laat Het Maar Stromen
7. Hoe Ik Lopen Moet
8. Nergens Zonder Jou
9. Vanaf Hier
10. Simpelweg Gelukkig Zijn
11. Gevallen Of Gevlogen
12. Goed
13. Zo Moeilijk Is Het Niet

Details:

EAN0602527921976
TaalNederlands
UitvoeringCD
PlatenmaatschappijUniversal
Verschijningsdatum
Afmetingen141 x 124 x 10 mm.
Gewicht100 gr.  

Extra's

  • INCL. BONUS TRACK FT. GERS PARDOEL

Recent bekeken producten