Aangenaam Klassiek 2016

• CD

€ 9,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

De laatste bestelling was 9 uur geleden.
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In deze cd-box vindt u een aantrekkelijke selectie aan klassieke albums, die dit najaar verkrijgbaar zijn. De meeste albums zijn de nieuwste uitgaven van dit najaar. De albums van de deelnemende musici kunt u tijdelijk voor een zeer voordelige adviesprijs aanschaffen. Alle aanbiedingen gelden tot en met 31 januari 2017.

Na Lavinia Meijer, Iris Hond, Arthur en Lucas Jussen, Isabelle van Keulen en Tijl Beckand heeft Paul Witteman het stokje overgenomen als ambassadeur van Aangenaam Klassiek. Paul Witteman staat bekend als groot liefhebber van klassieke muziek en heeft dat veelvuldig en op diverse wijzen over het voetlicht gebracht. In het najaar start weer zijn eigen tv-programma Podium Witteman, waarin iedere week bijzondere gasten uit de wereld van de klassieke muziek hun opwachting maken. Daarnaast heeft Witteman een diversiteit aan columns op zijn naam staan, en een aantal boeken over klassieke muziek geschreven.
Wij zijn dan ook enorm trots dat we dit jaar Paul Witteman met al zijn kennis en liefde voor de muziek als ambassadeur Aangenaam Klassiek 2016 mogen verwelkomen. Witteman heeft uit het aanbod van nieuwe en bestaande releases in 2016 een selectie gemaakt en over de betreffende componisten of composities een column geschreven. Deze elf columns met toegift zijn gebonden in een uniek boekje, Muzikale momenten, dat u exclusief aangeboden krijgt bij aankoop van deze 2-cd-box van de campagne Aangenaam Klassiek 2016.
Tevens ontvangt u een Aangenaam Klassiek-cadeaucard ter waarde van € 5,= gratis. Nadat u de 2-cd-box heeft aangeschaft, kunt u de Aangenaam Klassiek-cadeaucard inwisselen bij aankoop van een of meerdere titels uit de campagne.


Reviews & recensies

Ivo Daemen

onze specialist muziek

Witteman heeft een prachtige dubbel-cd samengesteld. Het boekje met elf columns van zijn hand over deze werken is een mooie toevoeging. Echt fijn om te hebben.

Deze dubbel-cd is samengesteld door Paul Witteman, dit najaar de ambassadeur van de campagne Aangenaam Klassiek. Uit de veertig tracks op deze dubbel-cd koos Paul Witteman diverse composities die hem bijzonder raken. Over elf daarvan schreef hij ‘muzikale momenten’, ofwel persoonlijke beschouwingen waarin hij achtergrondinformatie met zijn eigen luisterervaring verweefde. De keuze van Witteman is soms spannend en verrassend. Zo is er naast werken van ‘klassieke’ componisten als Brahms, Bach en Tsjaikovski ook ruimte voor composities van twintigste-eeuwse Nederlandse componisten Jan van Gilse en Louis Andriessen.

Bekijk alle reviews van Ivo Daemen 


Details:

EAN0724320160021
Aantal delen2
UitvoeringCD
PlatenmaatschappijStep
Verschijningsdatum
Afmetingen141 x 124 x 24 mm.
Gewicht200 gr.  

Recent bekeken producten