2 For 1: Talking Book & Innervisions

Stevie Wonder • CD

€ 11,99

3 - 5 Werkdagen

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Deze 2-in-1 verzamel-cd van Stevie Wonder bevat de albums Talking Book en Innervisions. Geniet van hits als Superstition, Higher Ground, Maybe Your Baby en vele anderen.

Talking Book
1. You Are The Sunshine Of My Life
2. Maybe Your Baby
3. You And I
4. Tuesday Heartbreak
5. You've Got It Bad Girl
6. Superstition
7. Big Brother
8. Blame It On The Sun
9. Lookin' For Another Pure Love
10. I Believe (When I Fall In Love It Will Be Forever)


1. Too High
2. Visions
3. Living For The City
4. Golden Lady
5. Higher Ground
6. Jesus Children Of America
7. All In Love Is Fair
8. Don't You Worry 'Bout A Thing
9. He's Misstra Know-It-All


Aantal delen2
Serie2 For 1
Afmetingen141 x 124 x 24 mm.
Gewicht200 gr.  


  • 2 FOR 1 SERIE

Recent bekeken producten