Zelda - Tri Force Heroes

• Nintendo 3DS

€ 38,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

The Legend of Zelda: Tri Force Heroes voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen is het nieuwste deel in de Legend of Zelda-serie. In deze game moeten drie Links samenwerken in een coöperatieve multiplayerstand om verschillende levels vol valstrikken en puzzels te verkennen. De drie spelers delen de beschikbare hartjes, dus ze moeten samenwerken om vijanden te verslaan en puzzels op te lossen!

Drie spelers, die elk één Link besturen, bieden elkaar de helpende hand in dit avontuur. De spelers kunnen op elkaars schouders gaan staan om een Totem te vormen, om zo hooggelegen stukken te bereiken. Spelers kunnen ook verschillende kledingstukken verzamelen, waardoor ze unieke krachten krijgen die goed van pas komen in de verschillende levels. Verder zijn er weer talloze voorwerpen die de spelers kunnen gebruiken.

Werk samen met twee andere spelers in de multiplayerstand via een lokale draadloze verbinding, online of via Download Play. Maak gebruik van een aantal emoticons om met elkaar te communiceren terwijl je de stand voor drie spelers speelt. Er is ook een singleplayerstand waarin je 'poppen' kunt huren om je team aan te vullen en samen uitdagingen aan te gaan!

- Kruip in de huid van Link en werk samen met twee andere Links om samen puzzels op te lossen in de spelstand voor drie spelers.
- In de singleplayerstand kun je 'poppen' huren om je team aan te vullen en uitdagingen aan te gaan.
- Stapel drie Links op elkaar om een Totem te vormen en nieuwe locaties te bereiken.
- Verzamel kledingstukken om nieuwe outfits samen te stellen, die je nieuwe krachten en vaardigheden geven.

*Een draadloze internetverbinding en het accepteren van netwerkgerelateerde voorwaarden en privacybeleid is vereist.
**Let op: voor Download Play moet iedere speler over één Nintendo 3DS-, Nintendo 3DS XL- of Nintendo 2DS-systeem (los verkrijgbaar) beschikken. Voor AR-minigames heb je de AR-kaart met het vraagteken nodig dat geleverd wordt bij elk systeem uit de Nintendo 3DS-familie.

Details:

EAN0045496528447
UitvoeringNintendo 3DS
Verschijningsdatum
LeeftijdsindicatieVanaf 6 jaar
Afmetingen135 x 125 x 21 mm.
Gewicht100 gr.

Recent bekeken producten