Ultimate Nes Remix

• Nintendo 3DS

€ 42,99

2 - 4 Weken

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Leef je uit met een retro-remix in Ultimate NES Remix voor de Nintendo 2DS en 3DS! Beleef meer dan 250 hapklare uitdagingen in 8-bit, die gebaseerd zijn op klassieke momenten uit zestien NES-games, waaronder Super Mario Bros., Punch-Out!!, The Legend of Zelda en Metroid!

Verdien sterren om extra uitdagingen vrij te spelen door NES-levels uit te spelen, en bewijs vervolgens dat je een retro-meester bent in de Remix-levels. Daar gaan alle regels overboord en kun je bekende games in een nieuw jasje beleven. In deze speciale levels is alles mogelijk: personages duiken op in levels waar ze eigenlijk niet thuishoren, het beeld wordt ondersteboven gezet, en kleuren worden omgewisseld!

Ga naar de ranglijsten voor elk level dat je hebt voltooid en vergelijk je voortgang met die van je vrienden en van spelers uit jouw regio. Je kunt zelfs filmpjes met de gameplay van andere spelers bekijken! Als je wilt bewijzen uit welk hout je bent gesneden, speel dan drie uitdagingen achter elkaar en zet een high-score weg in de spelstand Championship. Upload je score vervolgens naar de onlineranglijst om te zien hoe je het doet in vergelijking met de rest!

Verken meer dan 250 levels die gebaseerd zijn op klassieke NES-games en herbeleef het retro-tijdperk in Ultimate NES Remix, exclusief voor de Nintendo 2DS en 3DS!

- Ga hapklare uitdagingen aan die gebaseerd zijn op zestien NES-klassiekers.
- Stel jezelf op de proef in Remix-levels die de regels op zijn kop zetten, waardoor je games van vroeger op een nieuwe manier kunt ervaren!
- Neem het op tegen andere spelers in de onlineranglijsten.

Details:

EAN0045496526719
UitvoeringNintendo 3DS
Verschijningsdatum
LeeftijdsindicatieVanaf 6 jaar
Afmetingen135 x 125 x 21 mm.
Gewicht100 gr.

Recent bekeken producten