Total War - Attila

• PC CD-DVD

€ 39,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het volgende spannende deel in de Total War-serie voert spelers naar de rand van de apocalyps. Tegen een duistere achtergrond van hongersnood, ziekte en oorlog verrijst een nieuwe macht in de uitgestrekte steppen van het Oosten. De ultieme krijgerskoning nadert, gesteund door een miljoen ruiters, en hij heeft zijn zinnen gezet op Rome… Total War: ATTILA, het volgende deel in de meermaals bekroonde pc-serie die turn-based strategy combineert met real-time tactiek, voert spelers terug naar 395 v.Chr.: een tijd van apocalyptische chaos tijdens de dageraad van de duistere middeleeuwen. Hoe ver ga jij om te overleven? Bevrijd jij de wereld van onderdrukking en bouw je een eigen barbarenrijk of Oostelijk koninkrijk op? Of bereid je je als laatste restant van het Romeinse Rijk voor op de storm die komen gaat, in de ultieme uitdaging op het gebied van overlevingsstrategie? De gesel Gods nadert. De wereld zal branden.

Apocalyptisch verwoestingsmechanisme
Gebruik de woeste kracht van vuur tijdens de strijd om gebouwen in brand te steken en verdedigers angst aan te jagen, of veeg hele steden en regio's van de campagnekaart met het nieuwe raze-mechanisme.

Legendarische startpositie
Spelend als het West-Romeinse Rijk begin je met een uitgestrekt grondgebied, maar door een verborgen politieke machtsstrijd verandert je heerschappij al snel in een gevecht om te overleven terwijl je aan alle kanten wordt bedreigd.

Vernieuwde spelmechanismen
Verbeterde basisgameplay en UI dankzij de nieuwste geoptimaliseerde en aangepaste Total War-spelmechanismen, inclusief politiek, stamboom, civiel management en technologische vooruitgang.

Ongelooflijk gedetailleerde perioden
Met nieuwe periodespecifieke technologieën, wapens, religies, culturen en sociale omwentelingen geeft Total War: ATTILA dit dreigende hoofdstuk uit onze geschiedenis op authentieke wijze weer.

Schitterend grafisch realisme
Verbeteringen en optimaliseringen in zowel campagnes als gevechten schetsen een angstaanjagend beeld van een naderende apocalyps en de verwoesting van de beschaafde wereld. Dankzij de adembenemende schaal, de atmosfeer en de verbeterde grafische prestaties kun je getuige zijn van het einde der tijden en de opkomst van een legende.

Er zijn nog geen reviews voor dit product

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

EAN5055277026159
UitvoeringPC CD-DVD
Verschijningsdatum
LeeftijdsindicatieVanaf 16 jaar
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.

Recent bekeken producten