TMNT - Mutants In Manhattan

• Sony PlayStation 3

€ 29,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Vecht samen met je reptielachtige broers in de riolen, metro's en straten van New York City om de kwaadaardige organisatie van Shredder en Krang Foot Soldier per Foot Soldier neer te halen. Gebruik speciale gevechtstechnieken en krachtig teamcombo's om Manhattan te redden van de overweldigende duistere krachten die zich in de schaduw verbergen.

Teenage Mutant Ninja Turtles - Mutants in Manhattan is een third-person team brawler, die je zowel in single-player als in four-player online co-op kan spelen. In de intensieve gameplay en verbluffende visuals herken je de hand van ontwikkelaar PlatinumGames. Je kunt je team upgraden en uitrusten met de beste wapens en abilities, zodat je optimaal voorbereid bent om het op te nemen tegen de machtigste bazen van Foot, zoals Shredder, General Krang, Karai, Bebop, Rocksteady, Armaggon, Wingnut en Slash. De game heeft kleurige cel-shaded graphics en biedt een origineel verhaal met een komische twist van de hand van Tom Waltz, schrijver voor IDW Publishing.

- Vorm je eigen team in de 4-player online co-op mode!
- Vecht tegen populaire Turtles vijanden, zoals Bebop en Rocksteady!
- Visueel verbluffende, snelle gevechten, trouw aan PlatinumGames' kenmerkende stijl. (Bayonetta, Metal Gear Rising - Revengeance, Vanquish, ...)
- Unieke comic book art stijl!
- Origineel verhaal geschreven door de auteur van IDW Comics TMNT strip, Tom Waltz

Details:

EAN5030917192838
UitvoeringSony PlayStation 3
Verschijningsdatum
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
Afmetingen135 x 125 x 21 mm.
Gewicht120 gr.

Recent bekeken producten