Teslagrad

• Sony PlayStation 4

€ 32,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een reis begint…een verraderlijke toren…ontrafel zijn geheimen! Kun jij de geheimen ontrafelen van de lang verlaten Tesla Toren? Het is aan jou! Teslagrad is een 2D puzzel platform-game mét actie. Magnetisme en elektromagnetische krachten die opgebouwd zijn tijdens het spel moeten gebruikt worden om uitdagingen te trotseren en de verlaten Tesla Toren te onderzoeken. Teslagrad speelt zich af in een op steam punk geïnspireerde visie van het oude Europa. Door middel van een puur visuele vertelling wordt het verhaal verteld van de koning van Electropia en de opkomst van een nieuwe (niet per se betere) grootmacht. Ga mee in dit weergaloze avontuur!

Hoofdkenmerken:
- Complexe en innovatieve puzzels oplossen met de kracht van magnetisme en natuurkunde. Test je logica en verander de wereld om je heen!
- Ga op onderzoek uit! Vind je weg door de rijke 2D handgetekende omgeving op je weg naar – en voorbij – de Tesla Toren.
- Volledig visueel verhaal met een sinister plot.
- Old school boss gevechten! Gebruik je vaardigheden om de vijf ongelooflijke final bosses te verslaan, die klaar staan om je te demagnetiseren.

Er zijn nog geen reviews voor dit product

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

EAN8718591181238
UitvoeringSony PlayStation 4
Verschijningsdatum
LeeftijdsindicatieVanaf 6 jaar
Afmetingen135 x 125 x 21 mm.
Gewicht120 gr.

Recent bekeken producten