Sniper Ghost Warrior 3 (Limited Edition)

• Sony PlayStation 4

€ 58,99

Nog niet verschenen, verwacht vanaf 04-04-2017

Gratis verzending

Reserveer Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Infiltreer de vijandige linies in de ultieme moderne militaire shooter. Kies je eigen pad doorheen een meedogenloze open wereld om je missie te voltooien.

- Be a Sniper: Val je doelwit aan vanop afstand. Hou rekening met de windsterkte en –richting, je eigen ademhaling, positie en de gekozen munitie
- Be a Ghost: Besluip je vijanden en schakel ze uit met je vechttechnieken. Maak gebruik van drones om je omgeving te verkennen en gebruik je omgeving in je voordeel door hoogtes op te zoeken
- Be a Warrior: Ga voor de frontale aanval met een uitgebreid arsenaal aan vuurwapens die je kan aanpassen naargelang je eigen stijl en de uit te voeren missie.
- Be All Three: Jij speelt de rol van een Amerikaanse sluipschutter. Je bent achter de vijandelijke linies in Georgië gedropt om te vermijden dat oorlogscriminelen het land in chaos storten. Verken de enorme open wereld met een dynamisch weersysteem en een dag/nacht cyclus die een impact hebben op je speelstijl en beslissingen.

De Limited Edition bevat een extra campagne waarin je een vrouwelijke sluipschutter speelt. Deze campagne is een proloog op het verhaal in Sniper Ghost Warrior 3.

Details:

EAN5907813591600
UitvoeringSony PlayStation 4
Verschijningsdatum
LeeftijdsindicatieVanaf 18 jaar
Afmetingen135 x 125 x 21 mm.
Gewicht120 gr.

Recent bekeken producten