Shovel Knight

• Nintendo Wii U

€ 29,99

Tijdelijk niet voorradig We wachten op nieuwe voorraad van onze leverancier, er is nog geen precieze leverdatum bekend.

Gratis verzending

Reserveer Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Ben jij klaar om te gaan graven? De ridder met een schop neemt het op tegen al het kwaad!

Maak je klaar voor een heldhaftig avontuur in 8-bit retro stijl! Neem de schop ter hand en speel als Shovel Knight, een kleine ridder met een grootse missie: hij moet de gemene Tovenares verslaan én zijn verloren geliefde redden. Shovel Knight zwaait met zijn schop, deelt onvergeeflijk harde klappen uit en graaft onvermoeibaar door. Deze meeslepende klassieke action adventure platformgame in 8-bit retro stijl komt 16 oktober uit op Xbox One, PlayStation 4, Nintendo 3DS, Wii U en PC en is de ideale game voor jong en oud vanaf 7 jaar.

Shovel Knight wil niets liever dan bij zijn geliefde zijn, maar daar moet hij wel wat voor doen! Een heel leger aan gemene ridders, genaamd The Order of No Quarter, staat hem op te wachten om te voorkomen dat hij de Tovenares kan bereiken. Kun jij ervoor zorgen dat niets in weg van de dappere ridder en zijn geliefde staat? Dan is Shovel Knight de uitdaging voor jou!

Shovel Knight is ontwikkeld en uitgegeven door Yacht Club Games. Inmiddels zijn al ruim 700.000 digitale kopieën van de game verkocht en komt de game nu voor het eerst uit als retailversie, in de Benelux gedistribueerd door Gadgy B.V.

KENMERKEN
- Geniet van de klassieke 8-bit look en feel, maar met de technische mogelijkheden van nu: gedetailleerde animatie, multi-layeredparallax achtergronden en innovatief game design
- DLC Content: gratis updates voor battlemode, challengemode, geslachtsverwisseling en speelbare bosses
- Geweldige soundtrack van Jake Kaufman en ManamiMatsumae, bekend van de originele Mega Man score
- Doorgedraaide bosses en lieflijke karakters brengen humor in het spel
- Gooi je vijanden omver, duelleer met tegenstanders, spring over gaten, graaf schatten op en meer: Shovel Knight is makkelijk te leren en spelen en uitdagend voor alle niveaus

Er zijn nog geen reviews voor dit product

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

EAN5060146462006
UitvoeringNintendo Wii U
Verschijningsdatum
LeeftijdsindicatieVanaf 6 jaar
Afmetingen135 x 125 x 21 mm.
Gewicht115 gr.

Recent bekeken producten