Resistance - Fall Of Man (Essentials)

• Sony PlayStation 3

€ 14,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Verdedig het laatste bolwerk van Europa tegen de dodelijke aanval van de Chimera in deze spectaculaire shooter van de makers van Ratchet & Clank.

De game speelt zich af in de jaren '50 van een alternatieve realiteit waarin de Tweede Wereldoorlog nooit heeft plaatsgevonden. De Chimera, een ongelofelijk agressieve levensvorm waarvan de herkomst onbekend is, hebben Azië en Europa onder de voet gelopen en houden nu de laatste overlevenden omsingeld in hun laatste bolwerk, Groot-Brittannië. Insomniac Games, de makers van de onvolprezen Ratchet & Clank-serie, maken hun PlayStation 3-debuut met deze meedogenloze FPS, waarin ongelofelijke graphics, chaotische physics en originele wapens voor onvergetelijke actie zorgen. Neem het als de Amerikaanse commando Nathan Hale tegen de Chimera op en ga samen met tientallen bondgenoten of in je eentje de strijd aan. De voorliefde voor ongebruikelijke wapens van Insomniac levert wederom een zeer explosief arsenaal op en de gevechten met 40 spelers maken deze game absoluut onweerstaanbaar.

Download extra multilayer maps voor Resistance: Fall of Man vanaf de PlayStation Store, en ga de strijd aan met de Chimera in twee nieuwe adembenemende locaties, Westmorland en Camborn.

- Een intens spectaculaire FPS van de makers van Ratchet & Clank
- Een meeslepende plot die zich in het Europa van de jaren '50 van een alternatieve realiteit afspeelt
- Een zeer gevarieerd aanbod aan multiplayer-opties voor online gameplay
- Begeef je via PlayStation Home* naar het Chicago Railway Station en neem het op dit nieuwe slagveld tegen de Chimera op

*PlayStation Home is alleen beschikbaar in de volgende talen: Engels, Frans, Spaans, Duits en Italiaans

Er zijn nog geen reviews voor dit product

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

EAN0711719220947
UitvoeringSony PlayStation 3
Verschijningsdatum
LeeftijdsindicatieVanaf 18 jaar
SeriePS3 Essentials
Afmetingen135 x 125 x 21 mm.
Gewicht120 gr.  

Recent bekeken producten