Ninja Gaiden 3 - Razors Edge

• Nintendo Wii U

€ 61,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Ryu Hayabusa is in de greep van een vreselijke vloek op zijn rechterarm die hem zal vernietigen tenzij hij een manier vindt om eraan te ontsnappen. NINJA GAIDEN 3: Razor's Edge brengt de beruchte intensiteit en enorme uitdaging waar de serie om bekend staat naar de Wii U en is uitgebreid aangevuld met verbeteringen ten opzichte van het originele spel, speciaal voor de fans van NINJA GAIDEN.

Gebruik al je vaardigheden en lenigheid om een niet aflatende aanval van supersterke tegenstanders te overleven, nu met verbeterde kunstmatige intelligentie voor een nog grotere uitdaging. Terwijl het gevechtdoorgaat in zowel bekende als nieuwe gebeieden kun je terugkerende technieken gebruiken om je vijanden weg te vagen en genieten van animaties die echt het heetst van de strijd belichamen. Betreed het strijperk met een verder uitgebreid arsenaal van zes wapens en drie soorten Ninpo-magie voor Ryu, die de gevechten gevarieerder dan ooit maken.

De vrouwelijke ninja Ayane mengt zich ook in de strijd als een speelbaar personage in zowel extra hoofdstukken in de verhaalstand als de online coöperatieve spelstand. Met haar eigen unieke wapens en Ninpo-magie, biedt Ayane een totaal andere speelervaring die spelers kunnen leren beheersen.

De zinderende actie voor een speler is nog vloeiender en meer meeslepend door de Wii U GamePad. Gebruik machtige Ninpo en wissel bliksemsnel tussen wapens via het touchscreen van de controller en kijk naar de combolijst om de perfecte aanvalscombinatei te kiezen om de verdediging van je tegenstanders te breken... allemaal zonder de actie te hoeven onderbreken!

Door het nieuwe opwaardeersysteem voor je personage worden je overlevingskansen vergroot. Ontgrendel nieuwe bewegingen, versterk je wapens en Ninpo en verleng je levensmeter met de Karma-punten die je verdient tijdens het spelen, zodat je meer kunt incasseren.

Bundel je krachten met die van een vriend en ga de uitdaging van de online coöperatieve spelstand aan, met Ryu en Ayane als speelbare personages… of vecht voor het recht om jezelf de beste te noemen in intense online-gevechten voor acht spelers!

- Neem het op tegen een golf van slimmere, snellere tegenstanders voor een nog intensere gevechtsbelevenis.
- Bundel je krachten voor een online coöperatieve spelstand of neem het op tegen anderen in gevechten voor acht spelers.
- Maak korte metten met Ryu's vijanden met een uitgebreid arsenaal van zes wapens en drie soorten Ninpo.
- Vecht als Ayane in extra hoofdstukken in de verhaalstand en de online coöperatieve spelstand.
- Bewapen jezelf met de Wii U GamePad of Wii U Pro-controller (apart verkrijgbaar)

Details:

EAN0045496331320
UitvoeringNintendo Wii U
Verschijningsdatum
LeeftijdsindicatieVanaf 18 jaar
Afmetingen135 x 125 x 21 mm.
Gewicht115 gr.

Recent bekeken producten