New Style Boutique

• Nintendo 3DS

€ 21,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Altijd al een modepopje geweest? Denk je dat je voor iedereen een stijlvolle look kunt bedenken? Nu kun jij je ontpoppen tot de trendsetter die je altijd al had willen zijn en je modetalent aan het werk zetten in Nintendo presents: New Style Boutique!

Nieuwe modekoningin gezocht!
Bezorg je carrière als styliste een vliegende start door als assistent aan de slag te gaan in de modieuze boutique Verano! Als je geen modeblunders begaat en indruk weet te maken op Evie, de eigenares van de winkel, kun je jezelf uiteindelijk naar de top werken en je eigen hippe winkel runnen – denk je dat je genoeg modekennis in huis hebt om de uitdaging aan te gaan? Kies uit meer dan 12.000 nieuwe voorwerpen en bedenk een look die helemaal van jou is.

Geef de stadsbewoners een nieuwe look
Er is een hele stad vol klanten die hoognodig hun garderobe moeten bijwerken! Probeer aan hun wensen te voldoen, terwijl ze één voor één naar binnen komen stromen. Kies op basis van hun verzoeken en budget een kledingvoorwerp of een heel kostuum voor ze uit.
Als je aan het begin nog niet genoeg zelfvertrouwen hebt, kun je ze voorstellen om 'even te kijken'. Later, als je bent uitgegroeid tot een volleerde fashionista en denkt dat je het beter weet dan je klanten, kun je ze meteen adviseren om de voorgestelde kleding 'te passen'. Voor elk nieuw voorwerp dat hij of zij koopt, krijgt de klant een stempel op zijn klantenkaart. Dit is een handige manier om ze ertoe te verleiden om terug te komen.

Breng vreugde in je leven
Door je klanten tevreden te stellen, je outfit te wijzigen, de winkel opnieuw in te richten en nog veel meer, verdien je "Happiness" (geluk). Dit wordt bewaard in een pot die 's nachts wordt geleegd om de maan te vullen. Als je de maan volledig weet te vullen, staan er mooie dingen te gebeuren...

Vergeet geen voorraad in te slaan!
Om een succesvolle zakenvrouw te worden, heb je zowel hersenen nodig als een goed gevoel voor mode – je moet je boutique naar de top leiden! Om de voorraad op peil te houden kun je naar de Exhibition Hall (tentoonstellingshal), waar je allerlei prachtige nieuwe voorwerpen kunt inslaan. Op verschillende dagen zijn verschillende voorwerpen verkrijgbaar en er is iedere dag maar één bepaald voorwerp te koop. Alle voorwerpen die je koop worden meteen afgeleverd bij je winkel en je appartement. In de Exhibition Hall is er keuze uit in totaal 20 merken. En er is voor elk wat wils!

Er zijn nog geen reviews voor dit product

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

EAN0045496522735
UitvoeringNintendo 3DS
Verschijningsdatum
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
Afmetingen135 x 125 x 21 mm.
Gewicht100 gr.

Recent bekeken producten