Loading Human (VR)

• Sony PlayStation 4

€ 39,99

Tijdelijk niet voorradig We wachten op nieuwe voorraad van onze leverancier, er is nog geen precieze leverdatum bekend.

Gratis verzending

Reserveer Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

- Prikkel je zintuigen in deze ultieme virtual reality ervaring: Loading Human is het avonturen spel van de toekomst. Jouw stervende vader is een gewaardeerd wetenschapper. Hij heeft je gevraagd om naar zijn basis op de Zuidpool te komen om mee te helpen in een intergalactische zoektocht naar de Kwintessens. Een ongrijpbare bron van energie die het verouderingsproces kan omkeren.
- Een complete onderdompeling in VR: Loading Human is special ontwikkeld voor virtual reality om jou zo de meest indrukwekkende VR ervaring te kunnen bieden.
- Ongeëvenaarde vrijheid: Loading Human is één van de hele weinige virtual reality games die zich niet afspeelt op een van te voren bepaald pad. In Loading Human heb je interactie met de volledige omgeving en kun je vrij bewegen zoals dat ook in de echte wereld gaat.
- Emotionele interactiviteit: Ontwikkel complexe relaties. Maak indruk op een mogelijke liefdes. Heb fysiek interactie en romantische relaties met game karakters.
- Prachtige omgevingen: Reis naar buitenaardse en futuristische locaties in hachelijke klimaten van Antarctica en naar de donkerste dieptes van de ruimte.
- Onderga het avontuur: Overstijg het hier en nu. Kruip in de huid van Prometheus. Een ontluikende wetenschapper in een zoektocht om zijn vader te redden.

Details:

EAN5016488129312
UitvoeringSony PlayStation 4
Verschijningsdatum
LeeftijdsindicatieVanaf 18 jaar
Afmetingen135 x 125 x 21 mm.
Gewicht120 gr.

Recent bekeken producten