Little Big Planet 3

• Sony PlayStation 4

€ 21,99

4 - 6 Weken

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In LBP3 komt Sackboy terecht op een nieuwe planeet die Bunkum heet, een creatief paradijs waar talloze ideeën door de lucht zweven. Zonder het te weten helpt Sackboy drie mythische wezens bevrijden, de Titans, die Bunkum te gronde willen richten en ’s werelds minst getalenteerde maker, Newton, in een vreselijk monster willen veranderen. Om het evenwicht in het land te herstellen, heeft Sackboy hulp nodig in de vorm van de oude helden van Bunkum: Toggle, OddSock en Swoop.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN
- Nieuwe speelbare personages – Drie nieuwe speelbare personages – Toggle, OddSock en Swoop – elk met hun eigen unieke set vaardigheden. Toggle is er in twee varianten, groot en klein. Grote Toggle is zwaar en sterk en kan platforms omlaag drukken en zware voorwerpen verplaatsen. Kleine Toggle is snel en behendig, ideaal om door kleine gaatjes te glippen. OddSock is een snel, wendbaar personage dat op muren springt, terwijl Swoop kan vliegen, snel kan zweven en voorwerpen op kan pakken met haar klauwen.
- Online/offline multiplayer voor vier spelers – Speel de avontuurmodus – ontworpen met alleen maakgereedschap - of download een van de door gebruikers gemaakte levels om met maximaal vier vrienden samen te spelen via couch co-op of online via willekeurige matchmaking.
- Krachtige, toegankelijke nieuwe gereedschappen – De creatiemodus is helemaal opnieuw ontworpen met krachtige nieuwe gereedschappen. Zo kun je onder meer aanpassen hoe elk van de vier speelbare personages eruitziet en speelt, zodat er nog meer mogelijkheden zijn om de door gebruikers gegenereerde content uit te breiden. Iets maken is ook makkelijker dan ooit met nieuwe verbeteringen zoals het touchpad van de DUALSHOCK®4 draadloze controller, waarmee je dingen echt met je eigen handen kunt maken.
- Ongeëvenaarde nextgen-ervaring – Het PS4-systeem levert betere functionaliteit, meer geavanceerde gameprestaties en een hogere beeldkwaliteit met een vier keer zo hoge textuurresolutie en een grotere scherptediepte, allemaal in full HD 1080p. LBP3 maakt optimaal gebruik van de eigenschappen van het PS4-systeem en levert daarmee de beste LBP-ervaring ooit.
- Meer delen! – LBP3 bouwt voort op de sterke LBP-community die het hart van de franchise vormt en biedt nog meer manieren om ervaringen te delen. Met de SHARE-toets op de DUALSHOCK 4 draadloze controller kun je nu je laatste wapenfeit direct delen of videoclips rechtstreeks vanuit de game bewerken en publiceren.
- Hechte LBP-platformcommunity – LBP3 geeft gamers op het PS4-platform toegang tot meer dan 8,5 miljoen eerder gepubliceerde door gebruikers gemaakte levels en zorgt zo voor een uitgebreide, hechte community.

Details:

EAN0711719446118
UitvoeringSony PlayStation 4
Verschijningsdatum
LeeftijdsindicatieVanaf 6 jaar
Afmetingen135 x 125 x 21 mm.
Gewicht120 gr.

Recent bekeken producten