Lego Box

• PC CD-DVD

€ 10,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

LEGO Batman 2 - DC superheroes
Alle superhelden verzamelen! Speel als Batman, Superman en vele andere superhelden. Ontdek Lego Gotham City - de grootste game omgeving ooit. Hoor voor het eerst Legofiguurtjes praten in een Lego videogame!

LEGO Harry Potter - Jaren 5-7
Lego Harry Potter Jaren 5-7 draait om de latere jaren in het verhaal van de tovenaarsleerling. Lego Harry Potter: Years 5-7 vertelt de gebeurtenissen uit de laatste drie films. Zo staat er onder andere een eindgevecht tegen de kwade Voldemort op het programma. Ben je klaar voor de ultieme confrontatie? In Lego Harry Potter Jaren 5-7 word je meegenomen op Harry Potters heldenavonturen in de wereld van Dreuzels en tovenarij. Van de Ligusterlaan in Klein Zanikem, naar de Weg is Weg, Zweinsveld en Zweinstein – en nieuwe locaties als Grimboudplein, het Ministerie van Toverkunst en de Halve Maan straat – maak je kennis met nieuwe gezichten, nieuwe uitdagingen en nieuwe magie als voorbereiding op de eindstrijd tegen de kwaadaardige Voldemort! Lego Harry Potter Jaren 5-7 bouwt verder op de magische actie, lessen en vaardigheden voor het brouwen van toverdrankjes uit de vorige Lego-games. Lego Harry Potter Jaren 5-7 zit boordevol actie van begin tot eind en biedt vele nieuwe lessen, toverspreuken en uren aan bonuscontent voor de hele familie! Beleef de ultieme conclusie van een episch verhaal in Lego Harry Potter Jaren 5-7! Volledig Nederlandstalig, Volledig Franstalig

LEGO Lord of the rings
Ontdek Midden - aarde in een legendarisch avontuur vol actie. Het lot van de nieuwe wereld ligt in jou handen! Verken de open wereld van Midden-aarde. Vecht tegen angstaanjagende wezens uit mythes en legendes. Gebruik krachtige wapens en magische voorwerpen.

Details:

EAN5390102520366
TaalEngels, Frans
UitvoeringPC CD-DVD
Aantal PC CD-DVDs3
Verschijningsdatum
LeeftijdsindicatieVanaf 6 jaar
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.

Recent bekeken producten