Halo 3

• Microsoft XBox 360

€ 19,90

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

De laatste bestelling was 2 dagen geleden.
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het epos wordt vervolgd met Halo 3, het langverwachte vervolg op de veelgeroemde gameserie Halo. In dit derde hoofdstuk van de Halo-trilogie keert Master Chief terug om de strijd definitief te beslissen, en komt het epische conflict tussen de Covenant, de Flood en de hele mensheid tot een dramatische climax.

Kenmerken:
- Voordelen van hypermoderne technologie: Halo 3 buit de kracht van de Xbox 360 volledig uit en maakt alles wat de Halo-serie groot maakte nog beter, met een ware schat aan technische snufjes en verbeterde gameplay.
- Evolutie van ontwerp: Hypermoderne high-def visuele effecten, verbeterde A.I., een geavanceerde real-time belichtingsengine en nieuwe wapens, personages en uitdagingen zijn maar een paar voorbeelden van de evolutie die Halo 3 in ontwerp en technologie heeft doorgemaakt.
- Ongeëvenaarde beleving: Uiteindelijk geven deze verbeteringen gamers een ongekende beleving en vertellen een overtuigender verhaal.
- Online multiplayer: Halo 3 werkt samen met Xbox Live op de Xbox 360 en bouwt op de unieke sociale multiplayer beleving en het innovatieve, zich verder ontwikkelende online gamen van Halo 2.

Er zijn nog geen reviews voor dit product

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

EAN0882224807678
UitvoeringMicrosoft XBox 360
Verschijningsdatum
LeeftijdsindicatieVanaf 16 jaar
SerieXbox360 Classics
Afmetingen135 x 125 x 21 mm.
Gewicht115 gr.  

Recent bekeken producten