Fallout - New Vegas (Ultimate Edition)

Fallout New Vegas Ue - Es PS3 GB • Sony PlayStation 3

€ 19,90

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Deze versie bevat de game Fallout New Vegas en alle titel updates!

Fallout New Vegas - Dead Money
Je moet naast drie andere gegijzelden aan de slag om de legendarische schat van het Sierra Madre Casino te pakken te krijgen. In Dead Money ligt je leven in de weegschaal. Je wordt geconfronteerd met nieuw gebied, nieuwe gekken en nieuwe keuzes en het is aan jou hoe je je kaarten speelt om er levend uit te komen.

Fallout New Vegas - Old World Blues
De bewonders van Mojave hebben lang aangenomen dat de eindeloze vlaktes van 'the Big Empty' een niemandsland waren, een afgelegen plaats waar geen levend ding kan aarden. In Old World Blues ontdek je dat niets minder waar is...

Fallout New Vegas - Courier's Stash
Courier's Stash geeft spelers inmiddellijke toegang tot vier content bundels die eerder al beschikbaar waren voor wie Fallout: New Vegas als pre-order kocht. The Caravan Pack, Classic Pack, Mercenary Pack en Tribal Pack bieden elk unieke wapens, apparatuur en andere voordelen die je zullen helpen tijdens je reis.

Fallout New Vegas - Honest Hearts
Honest Hearts neemt je mee op expeditie naar de onaangeroerde wildernes van Utah's Zion National Park. De dingen gaan goed fout wanneer je karavaan overvallen wordt door een lokale stam. Je moet je een weg terug naar de Mojave zien te vinden, als je temidden een conflict tussen de 'New Canaanite missionary' en de mysterieuze 'Burning Man' terechtkomt. De beslissingen die jij maakt zullen het lot van Zion bepalen.

Fallout New Vegas - Lonesome Road
In Lonesome Road wordt je gecontacteerd door de originele Courier Six, een man die de naam Ulysses draagt en die weigerde de platinum Chip te bezorgen aan het begin van Fallout: New Vegas. Ulysses belooft je het antwoord op de vraag waarom hij de opdracht niet aannam, maar alleen als jij bereid bent een laatste trip te maken door de met wervelwinden bestookte canyons van the Divide.

Fallout New Vegas - Gun Runners' Arsenal
Gun Runners' Arsenal, de befaamde wapenfabriek, verhoogt het bereik van wapens, wapen mods, ammotypes en zaken die nog moeten onthuld worden in de Mojave Wasteland.

Details:

EAN0093155147126
UitvoeringSony PlayStation 3
Verschijningsdatum
LeeftijdsindicatieVanaf 18 jaar
Afmetingen135 x 125 x 21 mm.
Gewicht120 gr.

Recent bekeken producten