Donkey Kong Returns

• Nintendo Wii

€ 25,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Dit gloednieuwe deel in de serie is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen Nintendo en Retro Studios. Spelers volgen met Donkey Kong™ en Diddy Kong™ een spoor van bananen door jungles, strandgebieden en tempelruïnes om de dierbare bananenvoorraad van Donkey Kong te redden van zijn vele beestachtige vijanden.
Kanontonnen, mijnwagentjes en andere populaire elementen uit de originele serie zijn terug voor een heerlijk nostalgisch gevoel. Ook staan spelers vele nieuwe elementen en verrassingen te wachten. De grootste vernieuwing is namelijk de mogelijkheid om het hele avontuur met twee spelers samenwerkend te beleven.

Diddy Kong kan wanneer hij wil op en van de rug van Donkey Kong springen, waardoor twee spelers niet alleen los van elkaar maar ook als eenheid kunnen spelen. Zo wordt het bijvoorbeeld mogelijk dat een ervaren speler een minder ervaren speler door een moeilijk deel van een level draagt. Als een speler is verloren, kan de andere speler hem weer in het spel brengen door het openbreken van een DK-ton die aan een ballon door beeld zweeft.
Behalve hun traditionele acties kunnen Donkey Kong en Diddy Kong in Donkey Kong Country Returns ook nieuwe apenstreken uithalen. Zo kan Diddy Kong door de lucht zweven met de rakettonnen op zijn rug, terwijl Donkey Kong op de grond beukt, door vijanden rolt en zijn blaasactie gebruikt om geheimen te openbaren. In de stand voor twee spelers kan Diddy Kong ook met zijn pindapistolen schieten.

Alsof dat alles nog niet genoeg is, zit elk level boordevol met verborgen voorwerpen, puzzelstukjes en andere geheimen, zoals de verstopte K-O-N-G-letters. Als een speler aan het eind van een level alle letters heeft verzameld om K-O-N-G te spellen, wacht hem een speciale beloning. Spelers die een extra uitdaging zoeken zitten goed in de Time Attack-stand, waarin ze in elk level kunnen proberen hun snelheidsrecord te breken.

Details:

EAN0045496401801
UitvoeringNintendo Wii
Verschijningsdatum
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
Afmetingen135 x 125 x 21 mm.
Gewicht115 gr.

Recent bekeken producten