Carrier Command

• PC CD-DVD

€ 10,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Carrier Command: Gaea Mission is een adembenemende combinatie van een actiegame met strategische elementen in een grote gedetailllerde archipel. Het vernieuwt de klassieke gameplay van het originele Carrier Command om een echt next-gen ervaring. U bent de commandant van een vliegdekschip van een immense macht, met vele wapens en voertuigen tot je beschikking. Je landt in een onbekende, geheel vrij toegankelijke universum en dient het ultieme belang, vrijheid en veiligheid.

- Gaea Mission campagne: Volg de diepe verhaal lijn die samenvalt met het tweede boek van Gaea Universum trilogie en ontwikkel je van een beginnend naar een ervaren Carrier commandant.
- Free roam strategie modus: Game mode gebaseerd op het origineel uit de jaren 80! Kies je settings en de balans van kracht en daag jouw tegenstander uit tot een ultiem gevecht.
- Massive game environment: Verken en strijd in 30+ unieke eilanden in 6 verschillende klimaatzones.
- Unique management: Verkrijg nieuwe updates, wapens en uitbreidingen voor jouw schepen en voertuigen. Houd je munitie en brandstof op peil
- Strategy: Reis over de zeeën en bouw een defensie netwerk van eilanden, een netwerk van grondstoffen, wapens en munitie. Zorg voor een netwerk van leveranciers voor de benodigde materialen om jouw strijd uit te breiden.

Details:

EAN5050740025431
UitvoeringPC CD-DVD
Verschijningsdatum
LeeftijdsindicatieVanaf 16 jaar
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.

Recent bekeken producten