Battle Worlds - Kronos

• Sony PlayStation 4

€ 21,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Nadat de keizer van Kronos sterft vechten de machtige huizen een felle oorlog uit voor de opvolging. De fractie die in staat is om controle te krijgen over de twaalf heilige tempels en tegelijk het vuur kan aansteken in elke tempel mag de nieuwe keizer kiezen en beslist over het lot van allen.

In de laatste oorlog gebruikte het Huis van Telit voor de eerste keer kernwapens die bijna de hele planeet in het proces vernietigde. Iedereen die het zich kon veroorloven, vluchtte naar de naburige planeet Rhea, waaronder de nieuw gekozen keizer. De achterblijvers op de planeet, hebben een nieuwe beschaving gevestigd. Ze noemen zichzelf de bewoners en weigeren te accepteren dat hun herstellende planeet opnieuw zal worden gebruikt als de arena van een bloedige strijd.

Eigenschappen:
- De goede dingen - Uitdagende turn-based strategie gameplay voor ervaren gamers.
- Single Player Campagnes – Vecht voor de "Yerla" factie, en word de leider van een high-tech leger. Als je voor de Rebellen (de 'Bewoners’) kiest gebruik je wat je hebt en vecht je een guerrilla-oorlog tegen de binnenvallende troepen. Samen zorgen de twee campagnes voor meer dan 30 spannende uren gameplay.
- Single Player Maps Challenge - Test je vaardigheden in verschillende vecht scenario's en houd je vooruitgang bij.
- Live Multiplayer - Vecht met je vrienden live op het internet of via hot-seat.
- Sterke AI - Een slimme en sterke AI zorgen voor een uitdagende gameplay zelfs voor ervaren spelers.
- Verscheidenheid - Rond de 40 verschillende infanterie, grond, marine en lucht eenheden, evenals gebouwen, van wie velen opgewaardeerd kunnen worden om nieuwe vaardigheden te verkrijgen.

Details:

EAN9006113008569
UitvoeringSony PlayStation 4
Verschijningsdatum
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
Afmetingen135 x 125 x 21 mm.
Gewicht120 gr.

Recent bekeken producten