Agricultural Simulator 3 Pack

• PC CD-DVD

€ 9,99

Tijdelijk niet voorradig We wachten op nieuwe voorraad van onze leverancier, er is nog geen precieze leverdatum bekend.

Reserveer Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De Agricultural Simulator 3 Pack is het ultieme pakket voor fans van farming games. Bestuur tracktors en andere landbouwmachines van vele bekende merken en laat je bedrijf uitgroeien tot een succes. Het kan allemaal in deze prachtige verzameling van farming simulatie spellen. Het pack bevat de volgende 3 spellen:

Agricultural Simulator 2012
In Agricultural Simulator 2012 kun je aan de slag gaan met de originele machines van Fendt, Challenger, Massey Ferguson en Valtra. Je mag zelf beslissen of je de tractors direct bestuurt of de AI het werk laat doen, zodat jij je kunt concentreren op de zakelijke kant van de game. Het inkomen kan worden geïnvesteerd in betere boerderij-apparatuur.

Agricultural Simulator 2013
Stel je voor, je zorgt voor je akkers, voert het vee en verkoopt machines en goederen. Dat kun je allemaal verwachten in Agricultural Simulator 2013. Een goede planning, kennis over wat je doet en een beetje vaardigheid vormen de sleutel tot jouw succes.

Agricultural Simulator: Historical Farming
De game neemt je terug naar de goede oude tijd van de jaren 50, 60 en 70 en hoe toen op boerderijen gewerkt werd. Wie waarde hecht aan nostalgie en geschiedenis, kan zijn hart ophalen aan de originele machines die in de jaren 50 werden gebruikt en de grote verzameling klassieke tractors op de velden.

Er zijn nog geen reviews voor dit product

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

EAN8716051070573
UitvoeringPC CD-DVD
Verschijningsdatum
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.  

Recent bekeken producten