7th Dragon III - Code VFD

• Nintendo 3DS

€ 37,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

De laatste bestelling was 9 uur geleden.
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Deze langverwachte RPG reeks is eindelijk beschikbaar buiten Japan met de release van 7th Dragon III Code: VFD ! In het jaar 2100 zijn draken neergestreken op aarde en is de mensheid overgegeven aan de genade van deze imponerende schepsels. Niet alles is echter verloren. Als speler vorm je een team met Nodens Enterprises – een videogame bedrijf dat vastbesloten is om de dreiging van de draken te stoppen – om een drakenjager en uiteindelijke redder van het universum te worden. Niettegenstaande de moeilijke tijden heeft Nodens Enterprises een manier gevonden om de balans in het voordeel van de mensheid te doen kantelen. Door in de tijd terug te reizen, naar drie verschillende tijdperken, kan je het evenwicht van de kracht van draken verstoren. Dit zal je uiteindelijke het voordeel geven om de True Dragons te verslaan en een kans te maken tegen de meest krachtige van allemaal : de 7th Dragon:VFD.

Kenmerken:
- Meeslepende verhaallijn : verken ettelijke dungeons verspreid over 3 tijdperken, het mythische Atlantis, de futuristische hoofdstad van Eden en hedendaags Tokyo.
- Character Customisation: creëer het ultieme team drakenjagers en kies uit 8 verschillende klassen, 40 verschillende stemmen en 96 uiterlijke varianten. Tijdens je missies word je vergezeld door 2 teamleden en je party kan bestaan uit 9 personages.
- Uitgebreide gameplay: ontwikkel je vaardigheden, neem deel aan side quests en ga zelfs op dates. Verder sta je ook in voor het beheer van het hoofdkantoor van Nodens Enterprises. Voeg nieuwe verdiepingen toe, zoals bijvoorbeeld een bibliotheek, een sky lounge, een katten café en evacuatie voorzieningen.
- Originele stemmen: geniet van de originele Japanse stemmen met Engelse ondertitels.

Er zijn nog geen reviews voor dit product

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

EAN4020628822880
UitvoeringNintendo 3DS
Verschijningsdatum
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
Afmetingen135 x 125 x 21 mm.
Gewicht100 gr.

Recent bekeken producten