Zo Ging Dat Toen-Vrije Tijd

• DVD

€11,99

€10,99

Je bespaart 8%

3 - 5 Werkdagen

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Vrije tijd lijkt vanzelfsprekend. Toch kregen de meeste Nederlanders pas na de Tweede Wereldoorlog echt tijd voor ‘leuke dingen’ naast het broodnodige werk. Het aanbod van onder meer pretparken en campings groeide en de tv kwam de huiskamers binnen, waardoor het makkelijker werd de nieuwe tijd op een ontspannende manier door te brengen.

De dvd Zo ging dat toen – Vrije tijd geeft een indruk van de vrijetijdsbesteding in Nederland vanaf het begin van de twintigste eeuw tot en met de jaren zeventig. Aan de hand van schitterende archiefbeelden over amusement, hobby’s, vakantie en meer, wordt de kijker meegenomen naar een tijd waarin vrije tijd nog bijzonder was.

De dvd-serie Zo ging dat toen voert de kijker aan de hand van historische beelden terug naar het Nederland van de vorige eeuw. Onderwerpen uit het dagelijks leven staan in deze serie centraal. De gebruikte fi lms komen uit de archieven van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Dit archief bevat een schat aan materiaal over het dagelijkse doen en laten van de Nederlanders van vroeger.

Tracklist

  1. 1. Thuis
  2. 2. Op De Club
  3. 3. Stad En Natuur
  4. 4. Een Dagje Uit
  5. 5. Amusement
  6. 6. Vakantie

Details:

EAN9789022958551
TaalEngels, Nederlands
OndertitelingNederlands
UitvoeringDVD
Speelduur60
Verschijningsdatum
Schermformaat4:3
GeluidsformaatStereo
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.  

Recent bekeken producten