Wild Wonders Of Europe / 6 - De Fotografen Deel 1

Bridget Wijnberg, Florian Mollers, Peter Cairns, Staffan Widstrand • DVD

€ 8,99

Tijdelijk niet voorradig We wachten op nieuwe voorraad van onze leverancier, er is nog geen precieze leverdatum bekend.

Reserveer Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Zoektocht naar Europa’s wilde natuur
We volgen vier fotografen op hun speurtocht naar de wilde natuur van Europa. Ze hebben een missie om in vaak onherbergzame gebieden hun doel te bereiken. De Zweedse fotograaf Staffan Widstrand, een van de initiatiefnemers van het project, fotografeert de populatie beren en wolven in Finland.

Vanuit zijn zelfgebouwde schuilhut ziet hij de dieren in hun natuurlijke omgeving. Beren zijn zeer intelligent en hebben dan ook snel door dat de fotograaf ze volgt. Dit levert uiterst spectaculaire beelden op. De grote carnivoren zijn fascinerend. Zelfs als je beren en wolven eerder hebt gevolgd blijft het erg spannend om ze te zien en te horen. Magnus Lundgren, Europa’s beste onderwater fotograaf, is voor zijn missie afgereisd naar Portugal. Bij de Azoren heeft hij een een uniek beeld vastgelegd van slapende walvissen.

Hij verteld over zijn ervaringen en over het marine leven in de noordelijke Atlantische oceaan. Zijn tweede missie was het vinden van een zalmrivier in Noorwegen. Atlantische Zalmen van 20 pond zwemmen stroomopwaarts om te paaien. Stefano Unterthiner volgt de Eleonora valken in Griekenland. Het is geen eenvoudige missie: de schitterende vogels nestelen op de rotsen boven de zee, dus geen comfortabele schuilhut. Vervolgens trekt hij naar Polen waar hij in de winter de wisent zoekt in de kou van Bialowieza bos. Ruben Smit gaat in het stroomgebied van de Donau op zoek naar kleine dieren met bijzondere focus op de Europese schildpad. Zijn onderwaterfoto’s zijn spectaculair en leggen een ongeziene wereld vast.

Details:

EAN8717344746366
TaalEngels
OndertitelingNederlands
UitvoeringDVD
Speelduur50
FilmmaatschappijJust Entertainment
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 5.1
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
SerieWild Wonders of Europe
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.  

Recent bekeken producten