Wiener Sangerknaben - Silk Roadd  Blu-Ray

Wiener Sangerknaben • Blu-Ray

€36,99

€35,99

Je bespaart 3%

1 - 2 Weken

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De internationaal vermaarde regisseur Curt Faudon produceerde deze bijzondere kijk op het beroemde jongenskoor de Wiener Sängerknaben.
Deze bijzondere combinatie van documentaire-film neemt ons mee op een reis om de wereld en terug in de tijd en we beleven de nomadische leefstijl van deze jongens.
Deze met ironische collages doorspekte film brengt ons aan het begin van het bestaan van dit Keizerlijk koor: zingend tijdens de Augsburg Reichstag in 1518
In aanwezigheid van Albrecht Dürer en Martin Luther en optredens voor Keizer Napoleon van Frankrijk en Maria Theresa van Oostenrijk en andere historische optredens uit de 510 jarige historie van het koor. Tot leven gebracht middels prachtige kostuums en speciale effecten.

Faudon verandert behendig locaties, muziek, geluiden, stemmingen overeenkomstig het snelle levensritme van het koor en verrast voortdurend de kijker met muziek en achtergrond feiten uit de rijke historie van het koor of openhartige interviews met de jongens. Een prachtige documentaire met adembenemende optredens en inspirerende international locaties langs de Zijden Route

De stukken zijn een selectie uit de rijke historie van het koor en worden in diverse talen gezongen. De meeste stukken zijn nog nooit opgenomen door het koor.

Details:

EAN0807280147094
TaalDuits, Engels, Frans, Italiaans, Japans, Spaans
OndertitelingChinees, Koreaans
UitvoeringBlu-Ray
Speelduur86
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDTS Digital Surround, Dolby Digital 5.1
LeeftijdsindicatieOnbekend
Afmetingen190 x 136 x 17 mm.
Gewicht100 gr.
Regio0   0 (Regiovrij)
1 (VS; Canada)
2 (Europa; Midden Oosten; Japan; Zuid Afrika)
3 (Zuidoost Azië; Zuid-Korea; Taiwan; Hong Kong)
4 (Australië; Nieuw-Zeeland; Zuid Amerika)
5 (Ex-USSR; Indiaas subcontinent; Afrika)
6 (China)

Recent bekeken producten