Wereld Oorlog 2 In HD & Kleur 2  Blu-Ray

• Blu-Ray

€ 7,99

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Met de modernste technieken en nieuwe onthullingen biedt WO2 in HD & Kleur letterlijk en figuurlijk een nieuwe blik op de Tweede Wereldoorlog. Een van de beste verzamelingen van zeldzaam en nooit eerder gezien beeldmateriaal van de Tweede Wereldoorlog is volledig gerestaureerd voor optimale beeld- en geluidskwaliteit.

- Episode 3: De Britten Houden Stand:
In juli 1940 stond Groot-Brittannië alleen tegen de nazi’s. Hitler was ervan overtuigd dat het slechts dagen zou duren voordat de Britten om vrede zouden smeken. Hij had meer troepen, een betere luchtmacht en betere wapens. Deel 3 van WO2 in HD & Kleur laat zien hoe Groot-Brittannië door het oog van de naald kroop, toen hun uitgeputte Royal Air Force probeerde om de Duitse Luftwaffe het hoofd te bieden. Door een aantal blunders van Luftwaffe-commandant Hermann Goering kregen de Britten een kans om zich te herstellen. Met briljante codebrekers en spionnen begon Groot-Brittannië terug te vechten, onder andere door samen te werken met het verzet in door nazi’s bezette landen.

- Episode 4: Hitler Slaat Toe In Het Oosten:
Toen Hitler zijn intentie uitsprak om Rusland aan te vallen, keken zijn generaals hem in stilte en afgrijzen aan. De Sovjet-Unie was groot en had nagenoeg onuitputtelijke bronnen. Hitlers plan vergde een snelle en beslissende knock-out, want als het Oostfront veranderde in een uitputtingsslag, dan zou Duitsland vrijwel zeker het onderspit delven. Hitler was ervan overtuigd dat zijn leger die beslissende knock-out kon leveren. Geen enkel land had het Duitse leger aangekund. Maar dat nam niet weg dat dit een grote militaire gok was… Deel 4 van WO2 in HD & Kleur beslaat onder andere Stalingrad en de Slag om Koersk, de grootste tankveldslag in de geschiedenis.

Details:

EAN8715664077221
TaalEngels, Nederlands
OndertitelingNederlands
UitvoeringBlu-Ray
Speelduur104
Verschijningsdatum
Schermformaat16:9
GeluidsformaatDolby Digital 5.1
LeeftijdsindicatieVanaf 12 jaar
KijkwijzerAngst, Geweld
Afmetingen190 x 136 x 17 mm.
Gewicht100 gr.
Regio2   0 (Regiovrij)
1 (VS; Canada)
2 (Europa; Midden Oosten; Japan; Zuid Afrika)
3 (Zuidoost Azië; Zuid-Korea; Taiwan; Hong Kong)
4 (Australië; Nieuw-Zeeland; Zuid Amerika)
5 (Ex-USSR; Indiaas subcontinent; Afrika)
6 (China)
  

Extra's

  • EP.3 DE BRITTEN HOUDEN STAND // EP.4 HITLER SLAAT TOE

Recent bekeken producten