Van Trekbom Tot Bermbom

• DVD

€22,99

€21,99

Je bespaart 4%

3 - 5 Werkdagen

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De 3-DVD Van Trekbom tot bermbom toont de bijzondere documentaire In Vredesnaam. Nederlandse veteranen van Korea tot Kabul. Hierin vertellen vijf oorlogsveteranen over hun ervaringen tijdens vredesmissies. Daarnaast zijn op deze DVD unieke archiefbeelden opgenomen van de Nederlandse missies naar Indonesië, Korea, Libanon, Bosnië en Afghanistan.

De Nederlandse krijgsmacht heeft na de Tweede Wereldoorlog deelgenomen aan ruim vijftig vredesoperaties, waarbij meer dan 100.000 militairen zijn ingezet. In de documentaire In Vredesnaam worden vijf veteranen geportretteerd. Eén van hen werd als 17-jarige jongen uitgezonden naar Korea. De andere vier dienden in Libanon, Bosnië, Afghanistan en Irak. Zij kijken terug op hun uitzending en vertellen over hun ervaringen.

De DVD-box toont daarnaast bijzondere archiefbeelden van de Nederlandse missies in Indonesië, Korea, Libanon, Bosnië en Afghanistan. U ziet het vertrek van de soldaten, de werkzaamheden ter plaatsen en hun terugkomst in Nederland. Tijdens missies gebeuren soms tragisch ongelukken, waarbij soldaten zijn gesneuveld of gewond geraakt, ook hiervoor is aandacht op deze dvd.

Van Trekbom tot Bermbom vertelt de persoonlijke verhalen van vijf veteranen, aangevuld met unieke beelden van verschillende Nederlandse missies van Indonesië tot Afghanistan.

Details:

EAN8717973750499
TaalNederlands
OndertitelingNederlands
Aantal DVDs2
UitvoeringDVD
Speelduur180
FilmmaatschappijJust Entertainment
Verschijningsdatum
Schermformaat4:3 & 16:9
GeluidsformaatDolby Digital 2.0
LeeftijdsindicatieVanaf 9 jaar
KijkwijzerAngst
Afmetingen190 x 136 x 25 mm.
Gewicht200 gr.
Regio0   0 (Regiovrij)
1 (VS; Canada)
2 (Europa; Midden Oosten; Japan; Zuid Afrika)
3 (Zuidoost Azië; Zuid-Korea; Taiwan; Hong Kong)
4 (Australië; Nieuw-Zeeland; Zuid Amerika)
5 (Ex-USSR; Indiaas subcontinent; Afrika)
6 (China)
  

Extra's

  • PAL/ALL REGIONS//NEDERLANDSE MILITAIREN IN HET BUITENLA

Recent bekeken producten