Unknown Africa

Regisseur(s): Saba Douglas-Hamilton

Acteur(s): • DVD eci.nl klanten

€11,99

€10,99

Je bespaart 8%

3 - 5 Werkdagen

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In vele honderden natuurfilms wordt Afrika vooral neergezet als een wereld van uitgestrekte landschappen vol leeuwen en antilopen. Maar in Unknown Africa laat de bekende Britse documentairemaakster Saba Douglas-Hamilton zien dat dit enorme continent veel meer in zijn mars heeft. Saba neemt ons mee naar weelderige jungles en dorre woestijnen, immense vulkanen en verborgen eilanden, op zoek naar de geheimen van de Afrikaanse natuur. Deze prachtige serie is een reis vol verrassende ontdekkingen, spectaculaire landschappen, een enorme rijkdom aan flora en fauna en fascinerende culturen. Bereid u voor op een kennismaking met een Afrika zoals u het nog nooit heeft gezien!

- DE COMOREN: Deze afgelegen, tamelijk onbekende groep van vier kleine eilandjes ligt ten noordwesten van Madagascar. In deze relatief ongerepte wereld leven dinosaurusvissen en gigantische vleermuizen. Bovendien zijn er borrelende vulkanen. Het lijkt Jurassic Parc wel...

- DE CENTRAAL-AFRIKAANSE REPUBLIEK: De jungles van Africa zijn de meest mysterieuze regenwouden ter wereld. Ze zitten boordevol natuurlijke schatten die nog nooit door de westerse mens zijn gezien. Zal Saba de Baaka-stammen zover weten te krijgen dat ze de geheimen van hun habitat onthullen?

- ANGOLA: Angola is verscheurd door jarenlange oorlogen. Niemand weet precies hoe de dieren in het wild eraan toe zijn. Het is bekend dat er nog neushoorns en jachtluipaarden leven, maar in dit getraumatiseerde land zal Saba er een zware dobber aan hebben ze ook te vinden.

Tracklist

  1. 1. De Comoren
  2. 2. De Centraal - Afrikaanse Republiek
  3. 3. Angola

Details:

EAN8717344738248
TaalEngels
OndertitelingNederlands
UitvoeringDVD
Speelduur90
FilmmaatschappijJust Entertainment
Verschijningsdatum
Schermformaat4:3
GeluidsformaatDolby Digital 5.1
LeeftijdsindicatieAlle Leeftijden
Afmetingen190 x 136 x 15 mm.
Gewicht100 gr.

Recent bekeken producten